Bursa.ro Băncile şi guvernul s-au prins în „horă” pentru a se salva reciproc

După cum arată evoluţia licitaţiilor pentru titlurile de stat din ultimele două luni, se pare că s-a încheiat un „armistiţiu” între guvern şi bănci, în cadrul căruia băncile oferă sume mai mari, iar guvernul „oferă” randamente mai ridicate, astfel încât să nu se treacă pragul către faza acută a „buclei dis­trugerii”.

ZF.ro Creşte teama că FMI va trebui să-şi înmulţească intervenţiile în lumea emergentă. În Europa se speculează pe marginea unui bailout pentru Italia

Argentina şi-a majorat luna trecută pachetul de salvare de la FMI la 57 de miliarde de dolari, iar Pakistanul este, de câteva zile, noul client al Fondului – este la cel de-al 13-lea bailout de la FMI. Creşte teama că instituţia financiară de la Washington va trebui să-şi înmulţească intervenţiile din cauza turbulenţelor valutare din lumea emergentă şi a supraîndatorării.

Capital.ro Orașul din România unde îți găsești cel mai ușor loc de muncă

Acesta este primul oraș din regiunea Europei de Est care primește finanțare de la Comisia Europeană prin programul Urban Innovattive Actions.

Profit.ro România a înregistrat în prima jumătate a anului un deficit de peste 700 milioane de euro din comerțul cu legume și fructe

România a importat legume și fructe în valoare de 783,1 milioane de euro în primul semestru din acest, în timp ce valoarea exporturilor a fost de aproape zece ori mai mică, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică.

Manager.ro Valuri de amenzi pentru companiile romanesti, pentru nerespectarea GDPR

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a efectuat, de la intrarea in vigoare a Regulamentului General de Protectia Datelor, mai multe controale la operatorii de date.

Economica.net „Autostrada Ford”: Erbaşu îi contestă pe italienii de la Tirrena, câştigătorii tronsonului 1 al şoselei rapide Craiova – Piteşti

Firma de construcţii a omului de afaceri Cristian Erbaşu contestă câştigarea licitaţiei pentru tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti de către italienii de la Tirrena Scavi. Situată pe locul al treilea, Construcţii Erbaşu susţine că ofertele de pe locurile 1 şi 2 sunt inadmisibile.

wall-street.ro Mona Nicolici, OMV Petrom: Finantam un sistem de invatamant care da olimpici care pleaca din tara sau viitori someri

Cand sistemul de educatie romanesc se masoara, adesea, in promovabilitatea la bacalaureat, medii de zece obtinute la examenul national si olimpici internationali, cei din exterior, care incearca sa bata la portile inchise, atrag atentia asupra lipsurilor care afecteaza direct elevii de azi, forta de munca de maine.

start-up.ro Când un produs de succes se transformă în eșec. Lecții învățate la Uber

”Îmi place să cresc produse mișto, pe care lumea să le placă”, spune Vasily Starostenko la începutul discursului său, precizând că lucrează la Tesla de un an de zile. Vasily este Staff Product Manager în cadrul Tesla, iar înainte de a se alătura constructorului de mașini electrice a lucrat pentru Uber.

Articolul precedentStart-Up Nation 2018 suferă modificări pe ultima sută de metri
Articolul următorBărcuța BVB în furtuna din piețele internaționale

Comments are closed.