Economica.net ANAF a sistat afişarea datoriilor companiilor, în pragul amnistiei fiscale marca Teodorovici

De mai bine de o lună, cifrele privind datoriile agenţilor economici la bugetul statului nu mai sunt publice, ANAF sistând furnizarea acestor date. Utima dată când datoriile au putut fi verificate de public, cele mai mari restanţe erau în dreptul societăţilor statului. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici (foto) a propus amnistie pentru aceste datorii.

ZF.ro Care ar fi salariul minim pe economie care ar rezolva o parte din problemele fluctuaţiei de personal şi ar aduce pe piaţa muncii pe cei care acum nu lucrează nicăieri?

Un nivel al salariului minim de 2.000 de lei net pe lună ar aduce un echilibru pe piaţa muncii în sensul în care fluctuaţia de personal din rândul muncitorilor s-ar reduce semnificativ, a spus Marian Pătraşcu, head of sales & talent aquisition în cadrul companiei de recrutare APT, parte a grupului Work Service Group.

Capital.ro Motorina şi benzina ating preţuri record

Şoferii din ţara noastră trebuie să se aştepte la noi scumpiri şi nu doar la pompă ci şi la alimente deoarece se ştie că cele două sunt legate. Cotația ţiţeiului a atins cel mai mare nivel din ultimii 4 ani.

Bursa.ro Piperea – executat silit de Piraeus Bank

Piraeus Bank a executat silit Asociaţia Parakletos, condusă de avocatul Gheorghe Piperea, în procesul deschis împotriva unui număr de opt bănci care au dat credite în franci elveţieni (CHF).

Profit.ro Energia termică livrată de CET-urile care produc pentru populație se poate scumpi cu 10%

Guvernul vrea să modifice legislația subvenționării cogenerării de înaltă eficiență, după ce multe CET-uri care alimentează sistemele centralizate municipale de încălzire a populației au început să se confrunte cu probleme financiare din cauza majorărilor ample de prețuri la gazele naturale pe care le folosesc ca materie primă și la certificatele de emisii de gaze cu efect de seră (CO2) pe care sunt obligate să le achiziționeze.

Wall-Street.ro Cum a evoluat numarul medicilor in ultimii 5 ani si cum arata topul judetelor

In ultimii ani Romania se confrunta cu migratia medicilor. Dintr-un numar de aproape 41.000 medici care practicau in sistemul public de sanatate au ramas aproape 36.800 medici in 2017. In schimb, sectorul privat s-a dezvoltat din ce in ce mai mult si a reusit sa-si creasca numarul de medici cu circa 70% din 2012 pana in 2017, ajungand sa numere 21.800 medici.

Articolul precedentProbleme pe Wall Street după ce Federal Reserve a ridicat dobânda la dolar
Articolul următorSpania, la vânătoare de căpșunari. Peste 960 de zilieri sunt așteptați în Vest

Comments are closed.