Clujul are cea mai dinamică piață imobliară. Bucureștiul mizează pe volume

 

Potrivit previziunilor piaţa cea mai scumpă şi cu cea mai mare creştere
procentuală va fi și în 2018 reprezentată de Cluj-Napoca, în timp ce Capitala va rămâne cel mai interesant pol de dezvoltare din perspectiva volumului atât pe segmentul rezidenţial, cât și pe cel comercial.

Referitor la evoluția pieței imobiliare în 2018, reprezentanții companiei estimează o creștere temperată de 8% a segmentului rezidențial, cu accent pe piețele principale, respectiv orașele care reprezintă polii economici ai României.

Dezvoltatorul imobiliar RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciză numărul 1 la nivel global pe acest segment, estimează o creștere cu 40% a cifrei de afaceri din 2018, până la nivelul de 2,8 milioane de euro, după ce în 2017 a înregistrat un nou avans, de 25%, al rezultatelor financiare.

Valoarea comisioanelor totale estimate de RE/MAX pentru intermedierile imobiliare va atinge 2,8 milioane de euro în 2018 (+40% față de 2017), în paralel compania vizând o creștere de 60% a numărului de birouri și agenți.

Pe fondul rezultatelor din 2017, de două milioane de euro cifra de afaceri, 22 de birouri, 200 de agenți și 14 contracte de franciză semnate pentru birouri în curs de deschidere, reprezentanții companiei mizează pe un parcurs pozitiv al afacerilor.

„În 2018, avem în vedere o creștere de 50% ca număr de birouri și agenți în linie cu strategia noastră de expansiune, iar ceea ce privește valoarea comisioanelor din tranzacții, țintim o creștere cu 40%. Tot în acest an ne propunem să continuăm acțiunile de dezvoltare a francizelor RE/MAX în România”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

 

 

Articolul precedentFără abuzuri în comerț. Din 25 mai și magazinele online vor fi obligate să respecte directiva GDPR
Articolul următorStrategia națională pentru 5G posibil să fie finalizată până la finele anului

Comments are closed.