Clotilde Armand închide Primăria Sectorului 1, din Capitală. Este doar o diversiune, spune, într-o intervenție la Realitatea PLUS, consilierul local Daniel Ciungu, care acuză că în spatele scandalului artificial creat de edil se află o diversiune prin care Armand vrea să înnăbușe două scandaluri care au lovit în inima sectorului: violurile din Școala „Nicolae Titulescu” și amenda primită în scandalul datelor personale pentru tichetele „anticriză”.

Primărița a anunțat pe pagina sa de socializare că nu are bani de funcționare pentru că PNL și PSD au refuzat să voteze bugetul local. 

Armand susține că instituția pe care o conduce nu este păzită de o săptămână, iar de astăzi va rămâne fără internet. 

Primarul sectorului 1 spune că a depus o plângere penală pentru că bugetul instituției nu a fost votat de Consiliul Local. 

Ea spune că va deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. 

Daniel Ciungu: Ipocrizie! Primarul scandal încearcă o diversiune 

„Primarul-scandal lovește din nou. A cheltuit pe funcționare de două ori mai mulți bani. Ce a facut cu banii? Face acea fentă cu Catedrala mântuirii. Noi am bugetat bani din capitolul pentru colte, care nu are nicio legatură cu bugetul primăriei”, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Daniel Ciungu, consilier local sectorul 1. 

„Cum își permite să țină registratura pe stradă? Este ipocrizie!”, mai spune acesta.

În opinia sa, Clotilde Armand încearcă o diversiune pentru a înnăbuși două scandaluri care au lovit sectorul 1: acuzațiile de viol comis asupra unui minor în Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” și mușamalizarea acestuia de către directoare și amenda primită în scandalul datelor personale pentru tichetele „anticriză”.

Articolul precedentSalariile judecătorilor de la CCR au crescut, în SECRET! Majorări și de 50%
Articolul următorUniunea Europeană se teme de o nouă criză energetică odată cu expirarea acordului între Kiev și Moscova