Protest la termocentrala Mintia din Hunedoara! Peste 100 de angajați au refuzat luni să intre la lucru din cauză că de jumătate de an nu și-au mai primit bonusurile la salarii, anunță Realitatea PLUS.  Este al doilea protest de la Mintia în ultimele trei săptămâni.

Un număr de 110 salariaţi ai Termocentralei Mintia din judeţul Hunedoara au refuzat luni dimineaţă să intre la lucru şi protestează în curtea instituţiei pentru că de şase luni nu şi-au primit bonusurile la salarii.

Cei 110 de angajați au anunţat că de şase luni nu au primit anumite bonusuri la salarii, cum ar fi decontarea transportului, tichete de masă, ajutorul de încălzire.

Termocentrala Mintia a fost oprită de sâmbătă noaptea din cauza lipsei de combustibil: nu mai există cărbune în stocuri.

La protestul de acum aproape trei săptămâni, peste 140 de energeticieni din Schimbul I de la Termocentrala Mintia au refuzat sa intre la lucru, pe 18 august. Ei au cerut plata drepturilor salariale restante si un program de salvare sau de inchidere a termocentralei.

Articolul precedentDaniel Dăianu prevede destabilizări sociale de amploare: ”Suntem în război. Toate companiile private mari se vor restructura, vor da afară oameni”
Articolul următorNou maxim istoric pentru euro – 4,85 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau