Se dă startul programului Rabla pentru electrocasnice! Românii care vor să-și schimbe frigiderul, mașina de spălat, televizorul sau chiar laptopul vor primi în schimbul lor vouchere pentru a-și cumpăra aparatură nouă și performantă. Bugetul aproape că s-a dublat anul acesta, ajungând la 75 de milioane de lei. 

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a anunțat, miercuri, că ordinul prin care se lansază Programul Rabla pentru electrocasnice va fi emis săptămâna aceasta.

Totodată, el a mai adăugat că programl ar urma să fie operațional „poate începând de vineri, că tot e Vinerea Verde”. De menționat este faptul că, la finele lunii aprilie, ministrul Mediului preciza că programul va avea trei subcategorii, pentru a nu se transforma într-un „program de cumpărat televizoare”.

Mai exact, ministrul susținea că programul se va axa pe aparatură care va avea consum mic de energie și va avea trei subcategorii: mașini de spălat, frigidere, dar și tablete, laptopuri și televizoare.

Articolul precedentDe unde apar diferențele și inechitățile la pensii
Articolul următorRaluca Turcan, după întâlnirea cu Ambasadorul Austriei: „În această țară trăiesc astăzi în jur de 120.000 de români”