Pensionarii nemulțumiți de noua lege a pensiilor au decis să iasă în stradă, pentru a solicita rectificarea unor prevederi car, potrivit liderilor lor, în loc să elimine unele inechități, nu fac decât să le adâncească. Protestul este anunțat pentru joi, în fața clădirii Guvernului din Piața Victoria.

Confederația Sindicală Națională MERIDIAN, la solicitarea organizațiilor sindicale din structura sa, a anunțat într-un comunicat că joi, 16 noiembrie, va organiza un miting de protest în Piața Victoriei din București, la sediul Guvernului României, între orele 10.00 – 13,00.

Pensionarii sunt nemulțumiți de proiectul Legii privind sistemul public de pensii și a Legii nr. 296/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, care ar conține o serie de inechități mai mari decât cele pe care, potrivit inițiatorilor proiectului, ar fi trebuit să le corecteze, potrivit Realitatea Plus.

Capcana din Legea Pensiilor. Aleșii au mai inventat o șicană la adresa pensionarilor

Articolul precedentGabriela Firea: „Pensiile vor crește în 2024! Cresc, în special, pensiile mici!”
Articolul următorComisia Europeană vine cu vești foarte proaste pentru România – Ce se va întâmpla în țara noastră din cauza inflației