Românii revin printre exectutivii OMV Petrom: un șef nou la Downstream

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom l-a numit pe Radu-Sorin Căprău, 43 de ani, în
funcția de membru al Directoratului, responsabil pentru Downstream Oil (Distribuția de carburanți), până la expirarea mandatului lui Neil Anthony Morgan, pe 16 aprilie 2019, au anunțat oficiali ai companiei.

Radu-Sorin Căprău va prelua funcția la 1 octombrie

Neil Anthony Morgan a renunțat la mandatul său de membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil, pe 30 mai.

Consiliul de Supraveghere a decis să renunțe la perioada de preaviz de șase luni, urmând ca mandatul lui Neil Anthony Morgan să înceteze pe 30 septembrie 2018.

În lunile care urmează, Radu-Sorin Căprău și Neil Anthony Morgan vor lucra împreună pentru a asigura o tranziție lină și pentru a ajuta compania să-și atingă obiectivele de business, precizează un comuicat al OMV Petrom.

După ce a absolvit Universitatea de Studii Economice din Brașov, Radu-Sorin Căprău și-a continuat cariera în diferite funcții de vânzări, înainte de a se alătura OMV în 2000, în poziția de Area Manager pentru OMV România.

De atunci, a deținut diferite poziții de management în România și Bulgaria fiind responsabil de Retail, de Avanti International, Petrom Aviation și Downstream Supply and Sales.

 

Articolul precedentTeodorivici, numit președintele Consiliului Guvernatorilor BEI
Articolul următorGrecia, un experiment reușit al UE. Acord istoric pentru spațiul Euro

Comments are closed.