Noul Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat la New York

În cadrul unui eveniment care a avut loc la New York, producătorul coreean Samsung și-a prezentat cel mai nou vârf de gamă, Galaxy Note 9. Noul flagship nu aduce noutăți reveluționare față de versiunea de anul trecut din punct de vedere hardware, crescând însă nivelul unor aspecte precum memoria și autonomia.

Galaxy Note 9 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch, cu 1440 x 2960 pixeli rezoluție, fiind cel mai mare ecran al vreunui smartphone din seria de phablet-uri a celor de la Samsung.

La baza noului dispozitiv stă chipset-ul Exynos 9810 Octa pentru Europa și majoritatea țărilor asiatice, respectiv Snapdragon 845 pentru piețe precum Statele Unite și China.

Memoria internă este de 128 GB respectiv 512 GB, în funcție de versiune. Împreună cu un card de memorie care, de asemenea, poate ajunge la 512 GB, Note 9 poate însuma o capacitate de stocare de 1 TB. Versiunea cu 128 GB spațiu de stocare va dispune de 6 GB memorie RAM, iar cea cu 512 GB spațiu intern va oferi 8 GB memorie RAM. Unul din punctele importante subliniate de cei de la Samsung este autonomia de o zi întreagă pe care bateria de 4.000 mAh ar trebui să o ofere, dar care are și rolul de a duce greutate telefonului la 201 grame. Noul smartphone Samsung are un sistem foto format din două camere de 12 MP, cu apertură și distanță focală diferite. Una dintre camere are apertură duală f/1.5 – 2.4 și 26 mm distanță focală, în vreme ce cealaltă are o apertură f/2.4 și o distanță focală de 52 mm. Împreună, cele două camere pot realiza un zoom optic 2x.

Articolul precedentGuvernul pregătește modificarea regimului fiscal la TVA
Articolul următorNoua Lege a pensiilor – punctul de pensie va fi 1.265 de lei în 2019

Comments are closed.