Conducerea OIL Terminal a încheiat un contract în valoare de patru milioane de euro cu MOL România Petroleum Products SRL.

Obiectul contractului îl constituie, conform documentului transmis către bvb.ro, import, export benzină și motorină.

“Având in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului ASF nr. 5/2018, in conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1 lit. i) din Regulament, Societatea OIL TERMINAL S.A informează pe toți cei interesați asupra actului juridic încheiat cu MOL ROMANIA PETROLEUM PRODUCTS SRL a cărui valoare depășește 10% din cifra de afaceri neta aferenta ultimei situaţii financiare anuale”, precizează Sorin Ciutureanu, directorul OIL Terminal, în documentul transmis către Bursa de Valori București.

Valoarea contractului semnat se ridică la suma de 4.000.000 euro fără TVA, iar perioada de valabilitate este din iunie 2018 – mai 2019.

“Termen si modalități de plată: 30 de zile calendaristice de la data emiterii facturii, cu ordin de plata. Dobanzi si penalităti de intărziere: dobanzi de intarziere de 0,02% pentru fiecare zi intarziere din suma neachitata in termen si penalitati de intarziere datorate pentru neachitarea la scadenta a facturilor de 0.01% pentru fiecare zi intarziere Nu exista garantii si creanțe reciproce”, mai spune Ciutureanu.

MOL România a terminat anul trecut pe locul al treilea în topul distribuitorilor de carburanți, cu vânzări de 5,46 miliarde lei și profit net de 183 milioane lei. Compania are doar 228 de angajați deoarece benzinăriile cu brandul MOL sunt operate în sistem de franciză.

În 2016, compania petrolieră avea venituri de 4,73 miliarde de lei și profit de 153 de milioane.

Articolul precedentNeîncredere din partea investitorilor pentru producătorii de gaze naturale. Ce va urma pentru piața de la București?
Articolul următorCursa pentru prinderea inflației. 0,05 puncte procentuale în doua zile. Azi ROBOR la trei luni a atins 3,41%

Comments are closed.