Cineplexx România, subsidiara locală a operatorului de cinematografe Cineplexx International, a anunţat, joi, că îşi continuă extinderea la nivel local şi preia cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center, din Bucureşti.

Spațiul este în continuare deținut de către NEPI Rockcastle. Cineplexx a inchiriat, de la NEPI Rockcastle, spațiul aferent și a preluat operarea multiplexului, administrat anterior de către Cine Globe.

Multiplexul, deţinut de către NEPI şi operat de Cine Globe, dispune de şapte săli de cinema, cu o capacitate totală de 950 de locuri. După achiziţie, cinematograful va fi redenumit Cineplexx Titan, urmând să fie inaugurat la jumătatea lunii august, printr-o serie de oferte.

Iubitorii de film din cartierul Titan vor putea alege dintre producţii precum A fost odată la… Hollywood / Once Upon a Time… in Hollywood (16 august), It Capitolul 2 / It Chapter 2 (6 septembrie), Rambo: Ultima luptă / Rambo: Last Blood (20 septembrie) şi Joker (4 octombrie), potrivit companiei.

În următorii doi ani, strategia Cineplexx Romania vizează deschiderea mai multor unităţi din Bucureşti şi din alte oraşe mari din ţară.

”Astfel, până la începutul anului viitor, compania va mai inaugura trei cinematografe, în Satu Mare, Sibiu şi Târgu Mureş. Operatorul a intrat pe piaţa locală anul acesta prin preluarea Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, unde investiţiile vor continua în viitorul apropiat”, se arată în comunicat.

Articolul precedentO nouă promisiune din partea ministrului Transporturilor
Articolul următorTeodorovici: „Să punem punct speculațiilor pe tema supraimpozitării”