Ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat, miercuri, la Realitatea PLUS, că se lucrează la al patrulea pachet de măsuri. Acesta a explicat impozitarea pensiilor speciale și renegocierile pensiilor.

„Trebuie să sprijinim și mediul de afaceri să apere, în primă fază, și locurile de muncă existente, pentru că, până la urmă, cea mai bună protecție socială este existența unui loc de muncă. Lucrăm în Coaliție, acum, la un alt pachet de măsuri și atunci când vom avea cifrele foarte clare și măsurile foarte clare, cu siguranță, transparent, vom comunica și vom spune exact despre ce este vorba. Până la sfârșitul acestei săptămâni, vom avea un număr de circa 2,1 milioane de carduri deja distribuite. Săptămânal primim rapoarte de la Poșta Română cu confirmările de primire. Suntem încă în activitate, în dinamică. 

Această primă transă va fi mai complicată, din cauza dinamicii activității, că este mai mare – confecționare carduri, inscripționare carduri, distribuire și ulterior alimentare. Vreau să asigur toți cetățenii care se încadrează la această măsură că, indiferent dacă primesc acum în luna iulie cardul acasă, nu înseamnă că vor pierde măsura, suma aferentă lunii iunie, va fi imediat cum avem confirmarea de primire de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, vom face viramentele.

Nu sunt probleme pe livrarea cardurilor. Suntem în grafic cu livrarea cardurilor către cetățeni, urmând ca săptămânal, cum primim raportul, să facem ulterior alimentările de carduri. Nu putem fi de acord că cetățenii români trebuie să fie săraci până în 2070. Nu avem cum să fim de acord cu acest aspect, mai ales că în această perioadă am lucrat intens”, a declarat ministrul, în emisiunea ”Controversat”.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentPrima țară din Europa care anunță că va opri curentul, zilnic, câteva ore
Articolul următorMăsuri secetă. Raed Arafat: Pompierii pot ajuta populația cu apă menajeră, nu și cu apă potabilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau