foto: Madalina Chițac
Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, consideră intolerabilă lipsa de reacție a conducerii secției ANAF sector 6 din Capitală, după ce zeci de oameni au fost siliți să stea ore în șir la cozi, în fața instituției. Mesajul a fost postat și pe pagina de socializare a ANAF sector 6, însă conducerea instituției nu a avut nicio reacție la criticile ministrului.
„Pot să înțeleg că sunt deficiențe care trenează de multă vreme și că nu pot fi remediate peste noapte, mai ales în privința digitalizării. Dar, distantarea fizică trebuia să fie asigurată. Situatia creata putea fi evitata,” a scris Nazare pe Facebook.
„Daca aveau nevoie de sprijin suplimentar era suficient să ceară și găseam soluții. Mă aștept de la toate administrațiile fiscale să comunice eficient atât intern, cât și extern și să trateze cu respect contribuabilii. Nu este suficient ca serviciile pentru aceștia să existe doar pe hârtie, ele trebuie să și funcționeze.
Aștept rezultatele controlului intern (…), măsuri clare și termene de remediere a deficiențelor pentru toate administrațiile fiscale din București”, a mai scris ministrul Finanțelor.
„ANAF e datoare să le ceară scuze oamenilor care, deși și-au plătit taxele la timp, au fost puși pe drumuri și nevoiți să stea la cozi,” a mai afirmat Alexandru Nazare, ministrul finanţelor.
Articolul precedentScandalul facturilor pentru electricitate se amplifică: Este escrocherie, ANRE și ANPC trebuie să intervină
Articolul următorSporuri fabuloase la stat: 30% din salariu pentru cumul de funcții, peste 5.000 de lei lunar pentru suprasolicitare neuropsihică