Alexandru Nazare a anunțat miercuri seară, într-un mesaj pe Facebook, că a dispus un control intern la ANAF după cozile din timpul zilei de la sediile Fiscului și după plângerile oamenilor că au primit somații pentru facturi achitate deja. Ministrul Finanțelor spune că va verifica şi nerespectarea distanţării la unele sedii ale Administraţiilor Finanţelor Publice din Bucureşti.

Mesajul ministrului Finanțelor vine la peste șase ore de la cozile la care au stat bucureștenii miercuri, la orele prânzului.

Zeci de bucureșteni au stat la coadă miercuri la mai multe sedii ANAF, după ce au primit somații că au datorii care trebuie plătite urgent. Supărați și tensionați, oamenii au uitat sa mai respecte regulile de distanțare. Oamenii au povestit, pentru Realitatea PLUS, că au fost trimiși la sediul ANAF al sectorului 6 după ce, anterior, au încercat fără succes să-și plătească datoriile la alte sedii. Regulile de distanțare fizică n-au mai fost respectate, dar reprezenții instituției nu au intervenit.

 

Articolul precedentLegile puterii: Angajați de lux la stat. Care este rețeta succesului lor?
Articolul următor„Culisele statului paralel” | Românii de rând, UMILIȚI pentru restanțe de câțiva lei, în timp ce MAFIOȚII de la ANAF sunt iertați pentru dări de milioane – VIDEO