Florin Cîțu

 

„Toată lumea este de acord – fără niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie: – dobânzile scad; – rata inflaţiei scade; – preţul la combustibil a scăzut şi continuă să scadă; – veniturile la buget cresc; – deficitul bugetar scade; – deficitul de cont curent nu mai creşte; – am salvat de la naţionalizare Pilonul ÎI de pensii; – agenţiile de rating consideră alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de ţară; – instituţiile internaţionale şi băncile comerciale îşi revizuiesc în sus estimările pentru creşterea economică în 2020”, susţine Florin Cîţu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El afirmă că guvernarea PNL a făcut din statul român un partener onest al sectorului privat, al cetăţenilor şi al partenerilor internaţionali, iar efectele se văd imediat.

„Am făcut toate acestea în condiţiile în care în Parlamentul României încă domină socialiştii care în continuare vor suprataxare, naţionalizări şi capuşarea bugetului public. Vom face mai mult pentru români. Pentru toţi românii. Întăi curăţam, împreună, Parlamentul de PSD. Urmează lucruri fantastice pentru toţi românii”, mai spune Cîţu.

Articolul precedentDan Vasile Mihale: De ce Ponta nu a pontat inițiativa ,,renunțăm la pensiile speciale’’
Articolul următorAnunț oficial: Dacia electrică, lansată în 2021