Eugen Teodorovici ar fi măsluit execuția bugetară pe 2018. Acuzația vine de la senatorul liberal Florin Cîțu, care a postat pe Facebook un document prin care Comisia Europeană confirmă faptul că reprezentanții Guvernului au transferat venituri din 2019 în anul 2018.

 

Realitatea TV a solicitat ministrului de Finanțe un punct de vedere, dar nu a primit încă răspuns.

,,Comisia Europeană vine cu prima DOVADĂ că datele au fost „aranjate” în așa fel încât deficitul, atât ESA cât și CASH, să nu depășească 3%. Au transferat venituri din 2019 în 2018 pentru a re reduce deficitul bugetar în 2018. Având în vedere aceste informații noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARĂ DE ANCHETĂ a execuției bugetare pentru 2018. Așa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat și le-au pierdut așa pot să facă și pentru execuția bugetară, dacă nu au nimic de ascuns.” a scris liberalul pe rețeaua de socializare.

Acuzațiile nu s-au oprit aici: ,,Теодорович, aceste informații rămân. Știi foarte bine că în Grecia cei care au măsluit datele oficiale sunt în pușcărie. Același lucru trebuie să-l știe și angajații din MFP care au ajutat la măsluirea execuției bugetare. TOȚI sunt VINOVAȚI și vor plăti” mai spune Florin Cîțu.

Nu este prima dată când cei doi economiști sunt la cuțite. Teodorovici l-a amenințat în repetate rânduri că îl va acționa în judecată pe Cîțu, ca urmare a unor acuzații neverificate.

Anul trecut, a rămas celebru un incident din Parlamentul României, când Teodorovici a râs de senatorul liberal, făcându-l „chiparos” și „urât”.

Articolul precedentBanca din România cu cele mai mari SALARII. Vei fi surprins la cât ajunge salariul mediu net
Articolul următorCât de mare este datoria publică a României. Anunțul Finanțelor