MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a achiziționat pachetul în proporție de 100% pachetul de acțiuni al companiei care administrează platforma sfatulmedicului.ro cel mai mare hub de informatii medicale din România.

Sfatulmedicului.ro va păstra echipa care a derulat proiectul în ultimii ani, iar pentru a păstra independența și imparțialitatea față de piață, managementul va fi integral independent de MedLife și de actualii administratori.

Înființat în urmă cu 15 ani, sfatulmedicului.ro este în topul site-urilor dedicate segmentului de sănătate din România. Site-ul a aparținut unei companii controlate de Broadhurst, companie de investiții cu un portofoliu de active de peste 300 milioane dolari împărțit pe domenii diverse (imobiliar, financiar- bancar, comercial, IT&C, media, industrie alimentară, sectorul manufacturier etc).

Platforma înregistrează o medie lunară de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afisări. Adițional serviciului de informare, utilizatorii accesează pe această platformă serviciul de autoevaluare medicală și interpretarea online a analizelor.

”Din ce în ce mai frecvent, apar noi oportunități în sfera de digitalizare precum implementarea de servicii de tip e-health în zonele izolate, oferirea de servicii de diagnosticare la distanţă şi multe altele. În acest context, vrem să fim primul operator medical care are cel mai dinamic ritm de adaptare și transformare la era medicinei digitale, iar achiziția platformei SfatulMedicului.ro reprezintă încă un pas important în acest sens.”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife.

MedLife a fost primul operator medical privat care a introdus accesul online la rezultatele analizelor, dar si la dosarul electronic; a realizat prima operație pe creier LIVE 360 VR; iar cea mai recentă premieră a fost o operație intervențională pe inimă cu hologramă care a avut loc în seara zilei de 12 iunie.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară.

Acțiunile MedLife sunt cotate la BVB.

Articolul precedentPensia medie lunară a scăzut cu 0,9% în trimestrul unu
Articolul următorEsti microbist. Știi care este cea mai valoroasă echipă din lume?

Comments are closed.