Liderul USR, Cătălin Drulă, a anunțat că partidul pe care îl conduce va strânge semnăturile în Parlament, iar legea va fi atacată la Curtea Constituțională. Legea creșterii taxelor nu este doar o lovitură pentru economia românească, ci un adevărat asasinat, a afirmat Drulă. 

„Ne vom opune acestui atac. Vom sesiza CCR împotriva Legii Ciolacu. Vom construi în jurul USR o soluție pentru toate rundele de alegeri, oferind o alternativă liberală, de dreapta, responsabilă cu banul public și vom implementa PNRR – un plan conceput de USR pentru investiții și pentru transformarea acestei țări”, arată Cătălin Drulă.

Potrivit liderului USR, planul fiscal al guvernului „ar împinge la faliment firmele românești și îi împinge pe antreprenori în subteran”.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcatalindrulausr%2Fposts%2Fpfbid02wSAEpN91HsxJJq3cHvshwEz6WkUcN9hxJ94HzdjgyvpM8KWgTBdFpxa9PmQzG4YBl&show_text=true&width=500

Articolul precedentAvertisment de la Cotroceni despre planul austerității pentru români – Riscuri și vulnerabilități din cauza sistemului fiscal „ciopârțit”
Articolul următorCreștere spectaculoasă a salariului mediu, în România, anul trecut – Datele publicate de INS