Astăzi a avut loc Masa Rotunda Provocări și oportunități în piață asigurărilor organizată de Master Communications Internațional.

În prezenta reprezentanțiilor la vârf din ASF și ONJN s-au dezbătut teme importante, ca reglementarea instrumentelor de garantare, posibilitatea înlocuirii garanției pentru jocurile de noroc cu o poliță de asigurare, care sunt tendințele în piață asigurărilor pentru anul 2024 sau controlul mai strict al intermediarilor.

Cele mai recente informații și răspunsuri la întrebările legate de provocările și oportunitățile din piața asigurărilorau fost oferite de nume importante din domeniu.

Printre speakerii care au participat la eveniment se numără și Iulius Firczak, secretar Comisia pentru Buget – Finanțe și Bănci din Camera Deputaților, Alexandru Petrescu – președinte ASF, Sorin Mititelu – vicepreședinte ASF, Gheorghe Gabriel Gheorghe – președinte ONJN, Alexandru Ciuncan – președinte UNSAR, Narcis Godeanu – secretar general ONJN,
Mircea Ursache – fost vicepreședinte ASF, Nicoleta Radu – CEO Paid.

De asemenea, la eveniment vau fost prezenți și reprezentanți din Parlamentul României, Ministerul Finanțelor Publice, ASF, societăți de asigurări, companii din industria jocurilor de noroc, construcții, auto și, nu în ultimul rând, din mass-media.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentINS: Economia României a crescut în anul 2023 cu 2%, comparativ cu anul 2022. PIB-ul țării a scăzut în ultimul trimestru din 2023
Articolul următorModificare majoră la taxe și impozite. Ce se întâmplă cu sistemul e-Factura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau