Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a declarat în exclusivitate la Realitatea Plus că numărul de puncte nu va fi modificat după marea recalculare din septembrie. Budăi a spus că până la data de întâi septembrie vor fi recalculate toate pensiile.

Fostul ministru a precizat că nicio pensie nu va scădea la recalclarea din septembrie, sugerând ideea că cei care au lansat această ipoteză fie nu se pricep, fie au dezinformat.  Cu toate acestea, Budăi a confirmat că nu toată lumea se va bucura de majorări.

„S-a mai spus un neadevăr despre cei cu condiții speciale sau grupe speciale, u exista niciun risc să le scadă pensiile, pentru că recalcularea se face pe formula actuală. Într-adevăr, este această categorie de persoane care au ieșit la pensie cu indice de corecție foarte mare, dar nici aici n-aș vrea să fac speculații,” a declarat fostul ministru social-democrat, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Articolul precedentCând se interzic centrale de apartament? Șeful Termoenergetica nu are vești bune
Articolul următorGoogle își blochează chatbot-ul să facă pronosticuri despre alegerile politice din acest an, în întreaga lume