Marius Budăi – ministrul Muncii a vorbit despre sumele pentru prima tranșă a plății din Programul Sprijin pentru România și a explicat când vor fi virate pensiile şi salariile mărite.

„Imediat, pe data de 2 ianuarie se deschid câteva operațiuni din punct de vedere financiar. Se alimentează și imediat se fac virările către Poșta Română.

Am discutat cu cei de la Poșta Română și cum când a fost cazul, în perioada din decembrie și pentru luna ianuarie să lucrăm și să lucreze și în weekend astfel încât să putem comprima calendarul și pensiile să ajungă în până în 15-16 așa cum se plătesc până acum, să ajungă la cetățeni.

 

Important este de știut că pe cuponul lunii ianuarie pensiile se plătesc lună pe lună. Pe cuponul lunii ianuarie cei care se încadrează pe categorii de venituri vor avea înscrise și sumele pentru prima tranșă a plății din Programul Sprijin pentru România.

În luna februarie urmând să fie alimentat acel card 250 de lei, dar și suma de 700 de lei din sprijinul pentru energie.

 

Bineînțeles că salariile vor fi așa cum știm, se plătesc luna în curs pentru luna trecută in februarie, deci vor ajunge la cetățeni în luna februarie”, a spus Marius Budăi, ministrul Muncii, marți, la un post TV.

Articolul precedentSalariul minim net va crește cu 370 de lei, în România, conform unei prognoze
Articolul următorImpozitarea bacșișului din restaurante și baruri, publicată în Monitorul Oficial. De când se va aplica noua lege

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau