Premierul României – Marcel Ciolacu a fost invitat, joi seara, în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS. Acesta a vorbit despre protestele fermierilor și ale transportatorilor.

Acesta a fost întrebat de ce nu a mers în stradă, la Afumați, să dicute cu fermierii și transportatorii: „Eu i-am primit pe protestatari a doua zi după declanșarea conflictului, când nu se coagulase o masă consistentă și nu exista o coerență în comunicare. Am vrut să văd unde sunt nemulțumirile, presupun că nu după 6 luni de mandat ale lui Marcel Ciolacu. După fiecare întâlnire, am avut întâlniri cu miniștrii.

CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu: „Avem un sistem bugetar foarte stufos” – Detalii despre scăderea impozitării muncii

Este un regulment deja aprobat și continuăm să solicităm Comisiei Europene, alături de Franța și alte stat mai dezvoltate economic decât România. În România s-au rezolvat cel mai repede problemele”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu rupe tăcerea! Ce îl leagă, de fapt, de Sorin Grindeanu: „Îl voi susține în tot ceea ce face”

Întrebat dacă i-a cerut Iohannis să rezolve rapid problemele fermierilor și ale transportatorilor, acesta a răspuns: „Suntem la fakenews. Nu am avut această discuție cu dl Iohannis”. „Majoritatea problemelor evocate de fermieri și transportatori s-au rezolvat. Ce să-mi solicite, ce am rezolvat deja? Dacă îmi cerea ceva, vorbeam din prima zi”, a spus premierul la Realitatea PLUS.

Ciolacu, despre Iohannis: „Nu l-am votat niciodată! Nu uit că mama mea m-a întrebat: o să te bage la pușcărie pentru trădare de țară?”

Articolul precedentBet365 înregistrează pierderi, dar CEO-ul său a obținut venituri record în 2023
Articolul următorGuvernul a aprobat ordonanța care le permite fermierilor amânarea plății ratelor la contractele de credit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau