Premierul Ludovic Orban a participat la ceremonia oficială de învestire a lui Nicușor Dan în funcția de primar general al Bucureștiului. Pe lângă proiecte și investiții, șeful Executivului nu a uitat să aducă în discuție și un control amănunțit al activității primăriei din perioada Firea, pentru că, spune Orban, „Bucureștiul nu are o situație financiară prea bună”.

Orban l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru noua funcție, despre care spune că a fost căștigată în urma unei campanii electorale grele, dar cu mult bun simț din partea PNL și a lui Dan.

„Vă felicit! A fost o campanie grea, dar cu bun simț am reușit să repurtăm această victorie pentru Bucureșteni. Felicit consilierii generali care au depus jurămnâtul și ca și-au început activitatea. Să sprjiniți proiectele care cresc calitatea serviciilor și care creează oportunități pentru fiecare bucureștean. În calitate de premeier, voi sprjini fiecare proiect inițiat de Nicușor Dan”, l-a asigurat premierul pe proaspătul edil.

Potrivit realitatea.net, Ludovic Orban a amintit câteva noi proiecte ce se vor derula în perioada următoare.

„Chiar azi s-a emis autorizația pentru toți cei 17 kilometri de pe Tronsonul 2 al Centurii București. Până la sfârșitul anului vrem începerea lucrărilor la toate tronsoanele, astfel încât Capitala să aiba autostradă de centuraă. Aseară dezbătut un memorandum. Vom semna reabilitarea a 106 kilometri de rețea primară de încălzire, care costă 278 milioane de euro. Chiar dacă poate intra la ajutor de sgtat, este un contract care poate fi semnat și care va reduce la 22,7% peirderile actuale. Avem proiecte de extindere a rețelei de metrou, de pasaje, a inelului feroviar și a mesterplanului, dar și alte proiecte.

 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentAlerta CERT-RO: Mai mulți români au primit acest virus periculos pe e-mail
Articolul următorINS: Populaţia după domiciliu a României a ajuns la 1 iulie la 22,142 milioane persoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau