Lucrări de mentenanță la BCR, până sâmbătă la ora 17.00

Banca Comercială Română (BCR) oprește sistemul informatic, începând de vineri ora 23.00, până sâmbătă ora 17.00, pentru a efectua operațiuni de optimizare a performanțelor. Vor fi afectate parțial o parte dintre echipamentele BCR.

Unitățile din centrele comerciale vor funcționa conform programului normal, fiind la dispoziția clienților pentru consiliere, în condițiile tehnice menționate.

 ATM-uri (Bancomate): vor functiona cu excepția operațiunilor miniextras și plati facturi și
transferuri
APT-uri (Ghișee rapid): nu vor funcționa
MFM-uri (mașini multifuncționale): vor fi disponibile doar functionalitățile de ATM
Serviciile de Internet și Mobile Banking vor fi indisponibile
Sistemele POS și de carduri, aparatele de schimb valutar, precum și aparatele multifuncționale vor funcționa în regim normal.

Unitățile din centrele comerciale vor funcționa conform programului normal, fiind la dispoziția clienților pentru consiliere, în condițiile tehnice menționate.

Pentru informații mai detaliate, clienții pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din strainatate la tarif normal.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din
România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital),
precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR este banca Nr.1 în România pe segmentele de economisire şi creditare.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 22 birouri mobile dedicate companiilor şi 508 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de
locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.600 de bancomate şi POS – 17.800 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.700 de angajați deservesc 15,9 milioane de clienți în cadrul a 2.700 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2016, Erste Group deținea active totale în valoare de 206,8 miliarde euro, înregistra un profit net de 1,18 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,2%.

Articolul precedentABC Medicover Holdings B.V. preia Grupul Pelican. CC autorizează tranzacția
Articolul următorAngajații români devin tot mai „scumpi”, într-o viteză care bate toată Europa

Comments are closed.