Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini din România.

„În linia dialogului cu mediul de afaceri, am avut astăzi o discuţie deschisă şi aplicată cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini din România. Între subiectele pe care le-am abordat au fost implicarea mediului de afaceri în dezvoltarea durabilă a economiei româneşti, identificarea sprijinului pe care îl putem acorda prin îmbunătăţirea legislaţiei din domeniu, măsurile care vizează reducerea cheltuielilor bugetare, combaterea evaziunii şi eliminarea unor facilităţi fiscale, dar şi necesitatea demarării unui dialog permanent cu mediul de afaceri pentru reaşezarea sistemului fiscal pe baze echitabile”, a transmis preşedintele Senatului într-o postare pe Facebook.

„Anul trecut, ca o dovadă a încrederii în economia României, totalul investiţiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro, bani care se reflectă în crearea de noi locuri de muncă, în dezvoltarea infrastructurii şi în creşterea economică a ţării”, a declarat preşedintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGuvernul a stabilit lista noilor produse cu adaos comercial plafonat. Preț controlat la cozonac și usturoi – DOCUMENT
Articolul următorMinisterul Investiţiilor şi Proiectelor Europene: A început alimentarea cardurilor din programul ”Sprijin pentru România” cu încă 250 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau