După 5 zile în care transportul public din Capitală a fost blocat, angajații STB au decis să suspende greva și să își reia activitatea. Liderii de sindicat și salariații vor avea, astăzi, o întâlnire și cu liderii AUR la Palatul Parlamentului.

„Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru şi impactul asupra cetăţenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuţie cu membri Consiliului de Administraţie care au promis că analizează doleanţele salariaţilor în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuţie la Palatul Parlamentului cu o delegaţie parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou şi autobază, celelalte entităţi, iar salariaţii au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea lucrului. Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a preluat problematica ridicată în această perioada şi va face demersuri către autorităţile decidente în vederea rezolvării acestora”, se precizează în comunicat de presă.

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu: Întreaga flotă a STB este pe traseu

Între timp, directorul societății a anunțat că șoferii și vatmanii care au lipsit trei zile consecutiv riscă să rămână fără loc de muncă. 

Directorul STB atacă dur: Protestatarii riscă dosare penale și concedierea. Se caută deja șoferi

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCe le promite STB noilor angajați chemați în locul protestatarilor: siguranța locului de muncă și salariu motivant
Articolul următorPași concreți pentru unirea Munteniei cu Moldova prin infrastructură rutieră modernă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau