Goldman Sachs a prezis câștigătoarea Cupei Mondiale la fotbal

Patru ani este o perioadă lungă pentru fotbal, dar jucătorii, fanii și națiunile au amintiri care nu se șterg. Ne aducem aminte cu toții cum Brazilia, la ultima sa prezență la o Cupă Mondială, a fost bătută de Olanda în playoff-ul pentru locul trei, după o experiență umilitoare cu Germania, la un scor de 7-1, din semifinale.

Cu toate acestea, un studiu realizat de Goldman Sachs vede o revanșă pentru Brazilia la Cupa Mondială din acest an, din Rusia.

Traseul Braziliei către finală va marca, de asemenea, o revenire istorică, potrivit datelor Goldman Sachs, cu o repetare a finalei din 1998 a Cupei Mondiale împotriva Franței. Francezii au câștigat întâlnirea dintre cele nouă națiuni acum 20 de ani, însă prognoza de data aceasta este că Brazilia va învinge Franța, potrivit unui sistem creat de Goldman Sachs Global Investment Research și citat de CNBC.

Fără îndoială, revenirea în formă a echipei lui Neymar a jucat un rol esențial în plasarea Braziliei în topul probabilităților pentru Cupa Mondială, deoarece aceasta a avut un comportament excelent în timpul celor două meciuri pregătitoare recente.

Conform algoritmilor de predicție, Goldman Sachs oferă Braziliei o probabilitate de câștig de 18,5%, oferindu-i Franței cea de-a doua poziție, cu 11,3%.

În ceea ce privește restul echipelor care concurează în Rusia în 2018, nu par să apară prea multe surprize pe parcurs. Conform algoritmului Goldman Sachs, 20 dintre cele 32 de națiuni nu vor câștiga nici măcar un meci în grupe.

„La Cupa Mondială, în mod diferit față de Campionatul European, există de obicei mai puține surprize. La Campionatul European se poate întâmpla ca Grecia să câștige titlul sau, de exemplu, Portugalia. La Cupa Mondială, echipa câștigătoare face parte, de obicei, din același grup de țări, cum ar fi Brazilia, Argentina, Germania sau Spania. Din păcate, Italia nu poate spera să câștige acest concurs în acest an, dar nu va fi o mare surpriză în privința câștigătoarei”, este opinia fostului internațional italian și antrenor Carlo Ancelotti, câștigător al UEFA Champions League de trei ori.

Articolul precedentAudi ar fi vândut în SUA şi Europa 210.000 de maşini cu motoare diesel echipate ilegal
Articolul următorComerțul electronic, principalul motor al creșterii pe piața depozitelor logistice

Comments are closed.