Gigantul bancar Deutsche Bank va renunța la 18.000 de joburi la nivel global, multe dintre ele fiind chiar în centrul financiar al Londrei. Doi șefi ai băncii nu au fost prea impresionați de acest lucru.

 

Doi directori ai Deutsche Bank din Londra au chemat la birou croitori de lux, luni, chiar în ziua în care cea mai mare bancă germană a anunțat desființarea a 18.000 de locuri de muncă la nivel mondial.

„Nu pot să înțeleg cum cineva poate chemă croitorii pentru a probă costume lunea. În aceeași zi, a trebuit să spunem multora dintre colegii noștri din domeniul tranzacțiilor cu acțiuni că trebuie să plece”, a declarat directorul general Christian Sewing publicației de afaceri Handelsblatt.

Acesta a adăugat că purtarea directorilor din Londra „nu corespunde în niciun fel cu valorile noastre”, relatează The Guardian.

După ce doi bărbați care duceau costume de haine împachetate au fost văzuți ieșind din sediul Deutche Bank, la începutul acestei săptămâni, s-a aflat că aceștia erau de la croitoria de lux Fielding & Nicholson, potrivit Ziare.com.

„Momentul ales a fost nepotrivit. Cred ca multi dintre cei concediati sunt traderi care nu poarta costume, asa ca noi am continuat activitatea ca de obicei cu clientii nostri, care, in mod evident, nu sunt afectati de concedieri”, a declarat Fielding-Calcutt pentru Financial News.

Articolul precedentRomânia şi Finlanda, cele mai mari scăderi ale producţiei industriale
Articolul următorLovitură dură pentru Guvernul României. Gigantul VW își face fabrica în Turcia