Gealan Fenstersysteme, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de ferestre din PVC, a anunţat miercuri schimbări în echipa de management din România, începând cu data de 16 septembrie, astfel că poziţia de director general este ocupată de către Nicu Crăciun.

Până în prezent, Crăciun a fost director de vânzări şi marketing în cadrul companiei, urmând să coordoneze în continuare, în mod direct, şi aceste departamente.

Acesta este succesorul lui Sorin Dumitrescu, ce a ocupat până în prezent funcţia de director general şi care se va dedica unor noi proiecte profesionale şi personale.

“Focusul meu va fi de a alinia şi mai mult strategia Gealan România cu cea a partenerilor şi a pieţei, pentru a ajunge pe primul loc în topul furnizorilor de profile din România. Creşterea de 10% de anul acesta, pe o piaţă stagnantă, ne dă încredere în strategia noastră de business pe termen mediu şi lung”, spune Nicu Crăciun, director general Gealan România.

Nicu Crăciun are peste 15 ani de experienţă pe piaţa locală, ocupând de-a lungul carierei sale poziţii de director de vânzări, director regional sau managing director în cadrul mai multor companii multinaţionale.

Gealan România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profile din PVC, produce profile din PVC pentru uşi şi ferestre. În prezent, compania are peste 100 de angajaţi şi colaborează cu mai mult de 225 de firme partenere din întreaga ţară, iar pană la finalul anului va înregistra o cifra de afaceri de aproximativ 25 milioane euro.

Din 2014, Gealan face parte din grupul Veka, liderul pe plan global în domeniul pieţei de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard euro.

Articolul precedentEnel vrea să reducă cu 70% emisiile de gaze cu efect de seră până în 2030
Articolul următorConsiliul de supraveghere Transelectrica i-a solicitat lui Carașol documentele de studii