Senatoul PNL Florin Cîțu spune că urmează rectificare bugetară negativă. El susține că nu sunt bani nici pentru pensii și nici pentru primari. Nu sunt bani nici măcar pentru cheltuielile curente. „Tăierea cheltuielilor nu ajunge. După cum vedeți apar impozite noi”, spune Cîțu.

Urmează rectificare bugetară negativă. El susține că nu sunt bani nici pentru pensii și nici pentru primari. Nu sunt bani nici măcar pentru cheltuielile curente. „Tăierea cheltuielilor nu ajunge. După cum vedeți apar impozite noi”, spune Cîțu.

„GAME OVER- PSD introduce in regim de urgenta AUSTERITATEA- taieri de cheltuieli si taxe noi!

Romania ramane cu cel mai mare deficit bugetar din UE. Asta in timp ce restul tarilor au scazut deficitul bugetar de la un an la altul.

Rabdarea CE a ajuns la limita. Urmeaza masuri impotriva Romaniei, in special legate de fonduri UE.

Investitorii penalizeaza DEZAsTRUL bugetar cu dobanzi din ce in ce mai mari.

Este GAME OVER pentru PSD+ALDE = FALIMENTUL programului de guvernare. Wage led growth ajunge la lada de gunoi a istoriei. Un experiment care a falimentat Romania.

Indiferent de masurile pe care le ia acum PSD, unele copiate de la opozitie, dezastrul este INEVITABIL.

Vor raspunde toti pentru distrugerea economiei si mai ales pentru masluirea datelor oficiale. Atat politicienii cat si functionarii care i-au ajutat.

Urmeaza rectificare bugetara NEGATIVA. Nu sunt bani nici pentru pensii si nici pentru primari. Nu sunt bani nici macar pentru cheltieli curente.

Taierea cheltuielilor nu ajunge. Dupa cum vedeti apar impozite noi.

Puneti-va centurile de siguranta, urmeaza aterizarea fortata a economiei”, își încheie postarea pe Facebook Florin Cîțu.

Articolul precedentA scăzut numărul firmelor care își suspendă activitatea
Articolul următorCum se apără Ministerul de Finanțe împotriva acuzațiilor de măsluire a datelor oficiale