Orlando Teodorovici vs Florin Citu, un nou episod

Atat timp cat pretul creditelor nu este plafonat prin lege, pretul creditelor va creste si va scadea in functie de cerere si oferta pentru credite, este de părere senatorul PNL, Florin Cîțu.

„Nu va mai agitati! Dragnea si gasca lui mint si manipuleaza!

Atat timp cat pretul creditelor nu este plafonat prin lege, pretul creditelor va creste si va scadea in functie de cerere si oferta pentru credite.

Mai simplu. Dragnea, Teodorovici, Valcov si hamsterii lor va mint! Nu au cum sa scada ratele la credite fara sa ne duca direct in Comunism.

Tot ce fac acum, prin OUG 114 si discutiile despre modificarea ordonante, este doar sa induca neincredere in piata iar aceasta neincredere se trafuce pe termen scurt in credite mai scumpe.

DAR, pe termen mediu si lung pretul creditelor este determinat de cerere si oferta.

Daca schimba modul in care se calculeaza ROBOR, de exemplu, atunci fiecare banca trebuie sa schimbe contractele de credite existente. Iar marja o sa se schimbe in asa fel incat sa reflecte conditiile initiale ale creditului.

Credite mai ieftine apar DOAR daca eliminam barierele de pe piata financiar-bancara, daca deficitul bugetar este redus si implicit rata inflatiei si atunci cand falimentul persoanelor fizice si juridice se rezolva mult mai rapid si mai transparent.

Altfel spus, credite mai iefinte merg mana in mana cu economia de piata si fara interventia statului”, își încheie postarea pe Facebook senatorul liberal.

Articolul precedentTeodorovici despre posibile modificări la OUG 114
Articolul următorVeşti proaste pentru cei care zburau cu Tarom de pe aeroporturile din provincie