Florin Cîţu, despre plafonarea preţurilor la alimentele de bază: „Avem o economie de gestionat”

Florin Cîţu – președintele PNL consideră „ipocrizie” atitudinea unor colegi de guvernare care susţin plafonarea preţurilor la alimentele de bază acum, dar în urmă cu câteva luni „plângeau pe umerii” producătorilor care nu îşi puteau vinde mărfurile fiindcă erau prea ieftine.

„Le-am cerut şi celor de la PSD să facă acelaşi lucru: haideţi să vorbim în coaliţie întâi, să găsim soluţiile în coaliţie, nu să aruncăm în spaţiul public tot felul de teme – plafonarea preţurilor la alimente – ca apoi să vedem dacă se poate sau nu se poate. Trebuie să ne gândim foarte clar dacă vrem să mergem în această direcţie.

Pentru că nu putem ca astă vară să plângem toţi pe umerii producătorilor români care aruncau produsele pentru că erau prea ieftine, pentru că nu le puteau vinde, şi ca acum să venim să spunem că noi vrem să plafonăm preţurile. Este o ipocrizie pe care eu nu am mai văzut-o. Deci pe cine şi cum vrem să ajutăm? Trebuie să ne gândim când vrem să luăm astfel de măsuri, pentru că până la urmă avem o economie de gestionat şi cu astfel de mesaje contradictorii nu putem să mergem mai departe”, a afirmat Florin Cîţu, luni seară, la un post TV.

 

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Valea Jiului, între mine închise și proiecte anulate. Turismul, speranța unei comunități uitate de aleși
Articolul următorNEREGULILE nu se opresc: românii continuă să primească facturi GREȘITE atât la energie, cât și la gaze. Ce MĂSURI iau furnizorii

2 COMENTARII

  1. I am no longer sure the place you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time finding out more or working out more. Thanks for excellent information I was searching for this information for my mission.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau