Premierul Florin Cîțu a anunțat, luni, că Guvernul va adopta ordonanța pentru rectificarea bugetului de stat în a doua jumătate a lunii august.

„Am semnat calendarul pentru elaborarea proiectului rectificării bugetului de stat.
În acest moment estimăm adoptarea Ordonanței cu privire la rectificarea bugetului de stat în perioada de 16 -20 august”, a anunțat pe Facebook premierul, după participarea la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România.
La întâlnirea cu edilii, premierul a declarat că nu există niciun pericol ca aceștia să nu primească bani pentru proiectele aflate în derulare. De altfel, Cîțu a afirmat că la nivelul ministerelor s-ar fi găsit rezerve de 12 miliarde de lei.

Premierul s-a arătat deschis și propunerii privind renegocierea contractelor prin PNDL, după ce primarii s-au plâns că a crescut prețul materialelor de construcție și nu le ajung banii pentru finalizarea proiectelor.

Articolul precedentAlexandru Nazare, după ce Florin Cîțu le-a promis bani primarilor: Să facem bine calculele, înainte să discutăm despre investiții
Articolul următorFlorin Cîțu a prezentat Băncii Mondiale reformele asumate de Guvern privind pensiile şi salarizarea în sistemul public