Eurolife ERB Asigurări România a lansat Health Protect, asigurare de sănătate dedicată companiilor care vor să le ofere angajaților beneficii extra-salariale pe termen lung, arată un comunicat al asiguratorului, remis, miercuri, Realitatea Financiară.

Produsul completează astfel portofoliul Eurolife, propunându-le angajatorilor
din România o asigurare completă și complexă pentru un pachet optim atașat ofertei salariale.

În baza acestuia, asigurații au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 RON/an de asigurare, având astfel confortul protecției financiare asigurată de poliță.

„La nivelul unei companii, starea de bine a angajaților este unul dintre barometrele stării de bine ale afacerii în sine. Este valabil atât în cazul corporațiilor, cât mai ales în business-urile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanță cu o echipă restrânsă. Pentru a le înlesni companiilor și angajaților deopotrivă să trateze fiecare provocare în cea mai bună formă, am creat asigurarea de sănătate Health Protect. Eurolife răspunde astfel unei nevoi existente și în continuă creștere, propunând o soluție completă pentru asigurarea stării de bine a angajaților”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări.

Noul produs de sănătate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurări cu care Eurolife ERB Asigurări a încheiat parteneriate și va fi disponibil companiilor cu peste 5 angajați. Persoanele care beneficiază de acoperirea poliței pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile în cadrul pachetului de bază al asigurării), în limita a 100 000 RON / an de asigurare, la care se pot adăuga opțional servicii de diagnosticare și prevenție, disponibile în cadrul pachetului Ambulatoriu Asigurarea Eurolife Health Protect este dezvoltată în parteneriat cu 2 companii importante prezente pe piața serviciilor medicale din România, respectiv MedNet și Sanador. Astfel, serviciile de spitalizare sunt asigurate de rețeaua MedNet, membră a Munich Re, cel mai mare reasigurator din Germania și unul
dintre cei mai mari reasiguratori la nivel mondial. MedNet asigură asistență în partea de call center, evaluarea evenimentelor asigurate, gestionarea rețelei de spitale. Totodată, prin intermediul Sanador – care deține Spitalul Clinic Sanador, clinici, laboratoare și radiologie imagistică medicală de top – este asigurat accesul la serviciile medicale în regim ambulatoriu.

 Vârsta de intrare în asigurare: 1-64 ani.
 Acoperire naţională: acces imediat la servicii medicale de top, prin intermediul unei reţele
naţionale de clinici și spitale. Peste 150 de unităţi medicale sunt la dispoziţia angajaţilor, pentru
o experienţă medicală modernă.

 Servicii medicale extinse: acces gratuit la peste 600 de analize şi investigaţii medicale. Angajaţii
au acces la consultaţii medicale de specialitate, intervenţii chirurgicale sau spitalizare.
 Decontare directă a serviciilor de spitalizare / intervenţii chirurgicale către spitalele din
reţeaua de parteneri Eurolife Asigurări, respectiv Sanador, Monza, Oncofort Gral Medical,
Provita, Polisano Constituţiei, Polisano Izvor, Gynia, Muntenia Medical Hospital, MedStar
General Hospital, Ovidius Clinical Hospital, Bethesda, Spitalul Pelican, Spitalul Premier.

 

Articolul precedentPiețele emergente sunt sub presiunea temerii investitorilor de contagiune
Articolul următor15,409 milioane lei, ajutoare de stat pentru fermieri. APIA începe din 5 septembrie plățile.

Comments are closed.