Circulație feroviară reluată pe ruta directă Slatina – Piatra Olt, după ce lucrările de reabilitare a podului de cale ferată de pe Olt au fost finalizate.

Potrivit unui comunicat remis de CFR Infrastructură, circulația trenurilor a fost reluată pe ruta directă Slatina – Piatra Olt, odată cu redeschiderea podului de cale ferată de la km 197+557, inclus în programul destinat exclusiv lucrărilor de modernizare a 14 poduri și podețe (etapa I – 3 loturi), de pe raza SRCF Craiova, cu finanțare asigurată din fonduri nerambursabile și de la Bugetul de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020. 

„Lucrările de modernizare a podului CF de la km 197+557 (372,45 m) și de amenajare a albiei, incluse în lotul 2, sunt executate de SC STRABAG și au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație, prin creșterea vitezei și a gradului de siguranță”, se mai arată în comunicatul citat.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentScandal în Marea Britanie, aproape 16.000 de cazuri noi de coronavirus n-au fost numărate din cauza unei greșeli de introducere în baza de date
Articolul următorRomânia, cea mai mare scădere lunară a vânzărilor cu amănuntul în zona euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau