Polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei au descins, joi, la sediul companiei falimentare City Insurance, pentru a ridica o serie de documente. Cercetările sunt efectuate de Secția de urmărire penală și criminalistică sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, spălare a banilor, fals și abuz în serviciu și vizează activitatea unei societăți de asigurare – reasigurare.

„În cursul zilei de 23 septembrie, procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție procedează la ridicarea de obiecte și înscrisuri de la sediul ”City Insurance SA”.

Precizăm că ridicarea de obiecte și înscrisuri se realizează în contextul instrumentării unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de delapidare, prev. de art. 295 Cod penal, bancrută frauduloasă, prev. de art. 241 Cod penal, spălare de bani, prev. de art. 49 din Legea nr. 129/2019, fals informatic, prev. de art. 325 Cod penal, fals intelectual, prev. de art. 321 Cod penal, fals în înscrisuri sub semnătură privată, prev. de art. 322 Cod penal, și uzul de fals, prev. de art. 323 Cod penal.

Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare,” a transmis Biroul de comunicare al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentConducerea ASF a AMÂNAT explicațiile, la Senat, despre prăbușirea City Insurance
Articolul următorRomânii sunt disperați, se anunță facturi URIAȘE la încălzirea centalizată, Guvernul și primăriile își pasează responsabilitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau