Noul model electric Dacia Spring va fi disponibil pentru publicul larg din septembrie 2021, au anunţat, marţi, reprezentanţii producătorului auto. Modelul, care va fi comercializat în trei versiuni, una de car sharing, una cargo şi una pentru publicul larg, a fost prezentat în premieră în România.

Versiunile car sharing şi cargo vor avea câte o singură variantă de echipare, în timp ce versiunea destinată publicului larg ar putea avea două variante.

Spring va avea o autonomie de 225 de kilometri, care va putea fi mărită cu 10% prin acţionarea butonului „Eco” de pe planşa de bord.

„Astfel, puterea motorului este redusă de la 33 la 23 de kilowaţi, iar viteza maximă este limitată la 100 de kilometri la oră”, a precizat brand managerul Dacia.

Grupul Renault anunţa pe 15 octombrie, la lansarea Dacia Spring de la Paris, că noul model este un automobil de oraş spaţios, robust, care va fi comercializat la un preţ mai mic decât alte modele din clasa sa.

 

Articolul precedentLudovic Orban, după întâlnirea cu Iohannis: Am discutat despre formarea Guvernului. Ce spune despre viitorul premier
Articolul următorPrima rectificare bugetară în mandatul lui Nicușor Dan: 300 milioane lei pentru datoriile Termoenergetica, 220 de milioane de lei în plus la subvențiile de transport