Val de controale la companiile municipale înființate de Gabriela Firea. Ministrul Finanțelor anunță că legea a fost încălcată în toate companiile care au fost în subordinea primarului general care și-a pierdut fotoliu.

Potrivit unei postări a ministrului Finanțelor, cinci companii ale municipalității sunt în acest moment verificate de echipele Inspecției Financiare. „Până atunci vă pot spune că legea a fost încălcată în TOATE aspectele investigate de MFP,” a scris Florin Cîțu.

,,La începutul anului, în februarie, Inspecția Economica din MFP a început un control la Primăria Municipiului București.

PMB a fost “ocolita” foarte mulți ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgenta dar este definitivat acum.

Voi prezenta mai multe detalii în cadrul declarațiilor de presă pe care le fac săptămânal de la MFP”, a mai precizat ministrul Finanțelor.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentTurismul românesc, scădere severă în august, față de aceeași perioadă din 2019
Articolul următorFirea îi răspunde lui Cîțu, după controalele MF la companiile municipale: Voi face plângeri pentru abuz în serviciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau