Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis în SICAP documentaţia de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru lărgirea la trei benzi pe sens a autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti şi a autostrăzii A2 Bucureşti – Fundulea şi revizuirea studiului de fezabilitate pentru lărgirea la trei benzi pe sens a autostrăzii A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava.

Lărgirea la 3 benzi a autostrăzilor se prevede a se realiza pentru următoarele sectoare de drum:

 Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti integral (109,6 km)

 Autostrada A2, pe sectorul de drum cuprins între București – Fundulea

Autostrada A3, pe sectorul de drum cuprins între Moara Vlăsiei – Dumbrava”, a postat Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, pe pagina personală de Facebook.

Durata contractului de proiectare este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor trei studii de fezabilitate.

După validarea documentaţiei, CNAIR va putea lansa licitaţia propriu-zisă aferentă contractului de proiectare.. Proiectul are ca scop creşterea capacităţii de transport şi eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentClienții vulnerabili ar putea plăti ÎN RATE facturile de gaze naturale, pe o perioadă de minimum 3 luni
Articolul următorȘi, totuși, dincolo de Marius Budăi și de Banca Mondială, de ce nu sunt bani pentru pensii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau