Colin Kroll, cofondatorul aplicaţiilor HQ Trivia şi Vine, achiziţionate de giganţi din domeniul IT pe zeci de milioane de euro, a murit subit la doar 34 de ani, informează BBC.

Colin Kroll (34 de ani), cofondatorul platformei video Vine și al HQ Trivia, o aplicație de jocuri de succes planetar, a fost găsit mort, duminică dimineața, în locuința sa din New York.

Colin Kroll deţine poziţia de CEO al HQ Trivia, începând din septembrie. Surse din poliţie au afirmat pentru TMZ că primele indiciil ale decesului arată că ar fi vorba de o supradoză, dar informația urmează să fie confirmată.

Decesul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt și de partenerul lui Kroll, Rus Yusupov.

Fost inginer la Yahoo, Kroll a lansat Vine, o aplicație prin care se puteau crea clipuri de 6 secunde, în 2012, alături de Yusupov și Dom Hofmann. Aplicația a fost achiziționată de rețeaua socială Twitter înainte de lansare, pentru 30 de milioane de dolari.

Kroll și Yusupov au lansat ulterior aplicația HQ Trivia, un joc cu întrebări de cultură generală, care a ajuns la un maxim de popularitate în septembrie 2017. Numărul de utilizatori estimați se ridică la peste 2 milioane, iar în septembrie a lansat un al doilea joc HQ Word.

Articolul precedentSăptămâna de lucru de 4 zile, noul trend pe piaţa muncii
Articolul următorROBOR la șase luni, în cădere liberă. Ce se întâmplă cu creditele ipotecare