În condițiile în care vacanța de vară a elevilor bate la ușă, CFR Călători vine în întâmpinarea instituțiilor de învățământ și organizatorilor de tabere oferind posibilitatea transportului – o componentă foarte importantă și costisitoare a oricărei tabere pe lângă masă și cazare.

Astfel, Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat vineri campania ” ”Hai în tabără cu trenul!”.

”Vacanța cea mare a elevilor se aproprie cu pași repezi și acum, odată cu relaxarea restricțiilor în contextul pandemic, planificările taberelor de vară se află în ultima etapă. CFR Călători vine în întâmpinarea instituțiilor de învățământ și organizatorilor de tabere oferind posibilitatea transportului – o componentă foarte importantă și costisitoare a oricărei tabere, pe lângă masă și cazare.

Acest aspect poate fi ușor rezolvat dacă alegeți deplasarea cu trenul ca alternativă sigură şi plăcută la transportul rutier. Astfel costul taberei va fi mult redus având în vedere facilităţile pe calea ferată de care elevii beneficiază. Mersul cu trenul îi scapă pe părinți de cheltuielile inutile și le eficientizează bugetele. Călătoria copiilor va decurge în maximă siguranţă, va fi mai destinsă întrucât trenul spre deosebire de alte mijloace de transport dispune de un spațiu generos ce conferă libertate de mișcare și condiții optime de confort. 

Plăcerea copiilor de a călători cu mai multe persoane de aceeași vârstă până la destinația de vacanță, oferă și o experiență în sine de călătorie de care grupul de elevi se poate bucura împreună: socializare, admirarea peisajelor, relaționare prin jocuri de grup, relaxare, citirea cărților preferate etc. și de a conștientiza că trenul este cel mai ecologic mod de transport”, a anunțat CFR Călători.

Rezervarea biletelor de tren de către reprezentanții instituțiilor de învățământ sau organizatorii taberelor se poate face printr-o cerere cu o anticipație de maximum 60 de zile într-o stație de cale ferată/agenție de voiaj CFR Călători în baza detaliilor de călătorie și date de contact aferente.

Ulterior, biletele pentru grupurile de elevi se pot emite cu 20 de zile înainte de călătorie la casa de bilete din stația / agenția de voiaj CFR Călători la care s-a efectuat cererea de rezervare, în baza prezentării carnetelor școlare vizate de unitatea de învățământ pentru anul școlar în curs și completate pe prima filă cu codul numeric personal al elevului.


Sursa: Realitatea Financiara
Articolul precedentFlorin Cîțu: „Dosarul cu șină ar putea dispărea până la sfârșitul anului”
Articolul următorFermierii vor protesta cu tractoarele miercuri, în jurul Parlamentului. Ei acuză „subfinanțarea cronică” a agriculturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau