Mihaela Triculescu și-a publicat declarația de avere la aproape o lună după numirea la șefia ANAF. Din document aflăm că noua șefă a Fiscului deține un Audi A3.

 

Mihaela Triculescu și-a publicat declarația de avere la aproape o lună după numirea la șefia ANAF.

Un teren intravilan şi două apartamente în Craiova, precum şi un autoturism Audi A3 şi un cont bancar sunt bunurile din declaraţia de avere a preşedintelui ANAF Mihaela Triculescu, publicată pe site-ul instituţiei.

Apartamentele deținute de Mihaela Triculescu au suprafeţe de 63, respectiv 62 de metri pătraţi şi au fost achiziţionate în 2007 şi 2018. Contul bancar este deschis la Libra Bank şi are o valoare de 81.207 lei. În cel mai recent an fiscal Cabinetul Individual de Insolvenţă Triculescu Mihaela a avut venituri de 59.220 lei.

Mihaela Triculescu a fost numită la conducerea ANAF la începutul acestui an. Mihaela Triculescu a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice ale Universităţii din Craiova, între 1994 şi 1998, fiind licenţiată în Economie si Gestiunea Producţiei Agroalimentare. Şi-a completat aceste studii cu un master în Analiza diagnostic si evaluarea afacerilor, la aceeaşi facultate, între 2006 şi 2008.

Articolul precedentMisterul Apple. De ce bursa e insensibilă la „dezastrul” din vânzări
Articolul următorUn tânăr om de afaceri botoșănean vrea să readucă la viață fosta fabrică Electrocontact: „Majoritatea oamenilor îmi spun că încerc imposibilul”