Cazul Croitoru. Judo, pseudo-justiție și „rezerviștii”. Avocat FRJudo: „Sentinţă nepermisă împotriva judo-ului, ce trece de limita absurdului”

Antrenorul de judo Adrian Croitoru a câștigat daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru că a fost concediat de către Federația Română de Judo din funcția de antrenor al Lotului Olimpic Masculin de Seniori. Este un „cadou” primit de la Judecătoarea Mia Irina Balc, de la Tribunalul Brașov (Secția I Civilă). Ce se află în spatele acestuia? Explicațiile vin de la președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă. Acesta a dezvăluit, într-o amplă postare pe pagina personală de Facebook, cine se află în spatele atacurilor denigratoare la adresa Federației care urmăresc „distrugerea judo-ului românesc”.

„Astăzi, gimnastică românească, sportul unde am deţinut supremaţia mondială mult timp, aproape că nu mai există. A fost târnosită mediatic, destabilizată administrativ, oamenii de valoare demonizaţi, umiliţi şi prigoniţi, până când am rămas şi fără echipe şi fără rezultate. Am studiat în detaliu cum s-a petrecut acest dezastru şi vă pot spune concluzia: interese externe dintr-o tară care a luat locul României în gimnastică, cu complicitatea unor „rezervişti” ai serviciilor noastre înrolaţi pe bani mulţi, au săvârşit „opera”. Simplu! Nu vă povestesc detalii (câţiva din statul roman le ştiu, şi tac complice!), pentru că nefiind pregătiţi să le preluaţi, pot risca să ziceţi ceva de genul „Era băiat deştept Guşă ăsta săracul, s-o fi zărghit…”

Care-i legătura cu JUDO? Nefiind la fel de important ca gimnastica în istoria sportului românesc, JUDO-ul a adus totuşi medalii olimpice, mondiale, europene, clasându-se ca un „sport fanion” al României. De vreo 2-3 ani, aceleaşi entităţi media şi jurnalişti care-au îngropat gimnastica, se ocupă şi de judo, așa „cum știu ei”, inventând întâmplări infamante şi conflicte interne, totul pentru a destabiliza. Unii au pus asta pe seama venirii mele la conducerea FRJudo, numai că scandalul mediatic începuse dinainte de a fi eu preşedinte. Alţii au zis că ni se-ntâmplă aceasta denigrare din cauza faptului că Vladimir Putin ar fi un practicant şi lider de onoare al JUDO-ului, deci noi am fi nişte rusofili ce-ar trebui pedepsiţi. În fine, destui au zis simplu că sunt şi interese divergente în interiorul judo-ului românesc, iar posesorii acestora hrănesc cu frustrările lor, frustrările presei ce vrea scandal. Putea fi oricare dintre aceste explicaţii, ba chiar şi altele, numai că, săptămâna trecută, o decizie absurdă şi total eronată a unei judecătoare din Braşov, îmi arată mie că cei care s-au pus pe distrugerea judo-ului românesc, au şi pârghii şi interese mari care-i mobilizează”, scrie Cozmin Gușă. 

Totodată, Cozmin Gușă prezintă și opinia avocatului FRJudo, Veronel Rădulescu, om serios, cu experienţă de peste 30 de ani.

„Până la cadoul făcut de judecătoarea Tribunalului Brașov domnului Adrian Croitoru, am crezut că văzusem toate grozăviile din justiţie. Și mai credeam că abuzurile, blaturile și execuțiile au încetat. Asta pentru că, în marea lor majoritate, judecătorii și procurorii sunt oameni oneşti, bine pregătiți și fac eforturi să aplice legea în mod corect chiar dacă, uneori, şi ei pot să greșească. Onoarea lor și respectul faţă de actul de justiție sunt pătate de situații cum este cea creată prin „punerea la podea” a Federaţiei Romane de Judo prin această sentința „nepermisă” ce trece de limita absurdului. Aici nu e vorba de o greșeală. E VORBA DE ÎNDEPĂRTAREA JUDECĂTORULUI DE LA MISIUNEA SA ACTIVĂ DE AFLARE A ADEVĂRULUI, ADEVĂR CARE I-A FOST PUS ÎN FAŢĂ ŞI PE CARE, ÎN MOD INEXPLICABIL, A REFUZAT SĂ-L VADĂ. Sigur că instituțiile abilitate pot să cerceteze acest abuz, mai ales dacă vor fi sesizate de cei interesați. Dar mai este o problemă pentru că, cel care în aparenţă a obținut această victorie de etapă, nu a făcut altceva decât să deschidă o cutie a Pandorei. Situația asta poate duce la o altă cercetare, penală de data asta, pornind de la interdicţiile prevăzute de lege pentru angajaţii Ministerului de Interne de a desfășura alte activități mai ales plătite tot din bugetul statului”, spune avocatul Veronel Rădulescu.

Pe Adrian Croitoru, își continuă Cozmin Gușă expunerea, fost campion de judo cu rezultate importante în plan internaţional, „noi am decis să-l aşezăm antrenor al băieţilor judoka, în scopul de a dinamiza activitatea; deşi am fost sfătuit că n-ar fi cel mai potrivit (de către persoane superioare mie, ca rang şi expertiză în judo), colegii mei, şi-n special Florin Bercean, au gândit că e bine să-i mai dăm o şansă unui fost campion român, ceea ce am şi făcut; rezultatele n-au venit, îmbunatăţirile de activitate nu s-au făcut simţite, plus carenţele importante de ordin pedagogic şi comportamental, au făcut să-i invalidăm mandatul, în aceeaşi formulă în care i-l validasem; nu era un capăt de ţară, omul a încercat dar n-a putut, iar noi ca FRJudo am dat o şansă încă unuia care nu a reușit să confirme”.

Antrenorul de judo Adrian Croitoru, despăgubiri uriașe în instanţă. Cum a reușit să dea o „lovitură” de 100.000 de euro

Din acest punct, atrage atenția Cozmin Gușă, a început nu doar „un circ mediatic de joasă speţă”, dar şi o cavalcadă în justiţie, care a cunoscut inclusiv ADUCEREA SPORTIVILOR CU DUBA LA PROCES, în atmosfera pe care o subînţelegeţi din descrierea avocatului Veronel Rădulescu referitor judecătoare. 

„Verdictul procesului, în prima instanţă, este ceva unic în istoria recentă, niciuna dintre importantele victime ale dictaturii comuniste sau ale altor opresiuni neprimind așa recompensa: în rezumat FRJudo ar trebui să-i plătească lui Croitoru 100 000 de euro despăgubiri morale, plus toate salariile şi diurnele pe care ar fi trebuit să le încaseze în acești ani, plus scuze publice, etc. , adică pe cineva care şi-a făcut treaba necorespunzător şi n-a avut nici rezultate, ar trebui nu doar să-l ÎMBOGAȚIM DIN BANII FEDERAȚIEI, dar sa-l mediatizăm cumva ca pe vreo victimă meritorie, de ce nu, să-l și propunem pentru vreo funcție de conducere prin sportul românesc!”, mai spune Cozmin Gușă. 

„Desigur că vom face recurs, iar treburile nu vor rămâne aşa. În plus, dacă vom considera că, prin decizia ei, judecătoarea a afectat imaginea şi activitatea FRJudo, îi vom face plângere la CSM, plus alte demersuri legale. De ce a procedat aşa judecătoarea, ei bine asta e o speţă pe care o cercetez, ajutat fiind şi de către alţi confraţi din presă ce cunosc bine „culoarele justiţiei”, şi n-am nicio îndoială că vom găsi la capătul „firelor” niscaiva „REZERVIŞTI”, poate chiar pe aceiaşi care sprijină financiar cu bani de la “cooperativa” lor din Bulgaria entitatea media care ne denigrează de ani buni, respectiv pe „CEI DOI FRAŢI PĂTAŢI”, Coldea&Predoiu”, atenționează Gușă.

„JUDO-ul românesc se va descurca indiferent de situaţie, aşa cum am făcut-o în ultimii ani, ceea ce e de blamat este atacul concertat asupra unei ramuri sportive (pe model gimnastică!), în paralel cu pasivitatea autorităţilor romaneşti care privesc bovin la cum se distruge pe rând nu doar sportul, ci chiar infrastructura de bază a României”, mai notează Cozmin Gușă, pe finalul postării. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentRomânii au aflat de la Banca Mondială că realizează venituri ridicate
Articolul următorFlorin Cîțu continuă să se împrumute

13103 COMENTARII

 1. If your 2% is accurate, then it works out to about 21% of his worth.

  MS o/s shares = 7.64bn @ $149ea

  A price swing of $10 on 152.8mm shares is a big
  chunk of change.

  Where the rest is… He’s a>privat> citizen, so he doesn’t have to disclose>

 2. If accepting him using PH/tights is all there
  is after that allows go purchasing. Last cigarette cost-free web cam sexo the only putting on that occurs.
  To the toughness of gold in bench, massaged his totally free naked real-time camera.

  To safeguard finest web cam program to kiss my sweats with my tits.
  17.”The ideal method to bear in mind your other half’s birthday is to forget it when.” -H.V.
  Broadway has a long background of doing things similarly for years
  and is not well prominent for taking on new ideas. Think about it as
  pampering your doggy, the same means you could enjoy a nice hair shampoo before you get a hairstyle at the hair salon. There are most likely extra and much more females who could such as to
  have greater than one man. They have real-time grown-up webcams featuring everything from lawful teen hotties to randy housewives, as well as yummy MILFs.
  Free Webcam Chat: Watch free real-time webcam women with big Tits, wonderful teen women pussy close-UPS completely
  screen, sex shows as well as private chatroom
  completely totally free.

 3. I am terrified he will turn my parents in, that he
  will hurt my friends, and that he will ruin my ability to even go to school.

  The only reason I personally will watch cam girls is because
  knowing it’s live and not a recording can give a bit more of a thrill.

  With just one chat site, you can have a gay experience, have fun with hot nude
  girls, experience a threesome by joining in on couple cams and much more.
  And even though Gay tube just isn’t presently probably
  the most renowned adult material particular field online whole
  world, the liechtenstein pages and posts develop more
  porno stories compared with every and every some other device!

  What was previously a non-issue, kinks of which could
  have been worked out by a simple talk in 5 minutes, turns into a huge issue that now requires that you don’t lighten the atmosphere on set with humour, you treat performers like children by checking if they are „safe” every 5 minutes, you are unnatural and formal at all
  times, and you hire a whole new person to manage all this – all of which will make
  everyone more uncomfortable (and worse actors) than ever before, with the added bonus of taking control from the director, no doubt leading to even shittier movies and tv shows than we
  have now.

 4. I’ve been surfing online more than 4 hours
  today, yet I never found any interesting article
  like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet
  will be a lot more useful than ever before.

 5. Their maximun length to gerow is from four to twelve inches.

  These four independent women have changed female’s thinking.
  Have you been seeing other women and so are too tired to keep your
  steady partner satisfied? As these online housing inventories now dominate the sources when looking for homes for
  sale and properties for investment, home buyers can’t get enough of it;
  as it is expense-free (unlike driving through several neighborhoods), very convenient (can be done at home even in your pajamas),
  and reliable (about 75% of homes and properties for sale are sold through the MLS).

  Novelty is good for a relationship, even one based on Levitra.
  This is a shared responsibility and you should not introduce Levitra or one
  of the other ED drugs into the mix without talking about it.
  One read: ‘Well, I’d like to punch him in the face. Each time I start
  writing about the subject of relationships, I am reminded of the fact that we, like the
  animals, are governed by some fairly primitive biological programming.
  Heartworms are parasites that lives in the blood of a dog’s heart.

 6. Hi there great website! Does running a blog like this require a massive amount
  work? I have absolutely no knowledge of computer programming but I
  had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any recommendations
  or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off subject but I just had to ask. Cheers!

 7. This design is steller! You definitely know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
  own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job.
  I really loved what you had to say, and more than that,
  how you presented it. Too cool!

 8. What a information of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity concerning
  unexpected feelings.

 9. Naughty America on its own is worth $29.99 per month, with over 9,000 videos to choose from dating back to 1999.
  It’s an almost hilarious amount of pornographic content to browse through.
  Steam has been blowing hot and cold ever since the morality bug bit it back in May 2018.
  First, it issued a diktat that content that did not meets guidelines would be taken down. „Because fingerprinting is neither transparent nor under the user’s control, it results in tracking that doesn’t respect user choice,” wrote
  Google’s Chrome browser engineers in May. Lesbian porn is
  classic, but historical evidence doesn’t tell us enough about these women and their roles in ancient societies.
  The Triple Pleasure Strap On is a sex toy for women that is designed to
  induce clitoral and anal stimulation that has an extendable tail for utmost
  sexual pleasure. Like most female vibrators, this adult novelty
  boasts powerful vibrations but offers utmost discretion. The ultra sensitive remote control pad, which is connected by
  a thin wire, offers hands-free action.

 10. Very good article! We are linking to this particularly great content on our site. Keep up the great writing.

 11. [url=https://cymbaltaduloxetine.com/]cymbalta 120 mg daily[/url] [url=https://valtrex.us.org/]valtrex 500 mg generic[/url] [url=https://atorvastatin.us.com/]lipitor prices compare[/url] [url=https://clonidinenorx.com/]buy clonidine[/url] [url=https://priligytab.com/]can i buy priligy over the counter[/url]

 12. I am really enjoying the theme/design of your weblog.
  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?
  A few of my blog audience have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any solutions to help fix this problem?

  Have a look at my site :: Cheap Jerseys china

 13. Thanks for some other informative blog. The place else may just I am getting that kind of info
  written in such an ideal way? I’ve a mission that I’m
  just now running on, and I’ve been on the glance out for such information.

  Visit my blog post wholesale jerseys

 14. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
  It will always be helpful to read through articles from other writers and
  use something from their web sites.

  My web site cheap jerseys

 15. Thanks for some other informative website.
  The place else may just I am getting that type of info written in such an ideal manner?
  I’ve a undertaking that I’m simply now working on, and I have been at the glance out for such information.

  Here is my site … cheap nfl jerseys

 16. Hey There. I found your blog the use of msn. This is a really well written article.
  I will make sure to bookmark it and come back to learn extra of your
  useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

  Feel free to surf to my blog: cheap jerseys

 17. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your website offered us with valuable information to work on. You have
  done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

  Also visit my web-site wholesale jerseys

 18. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to
  your site? My blog is in the very same niche as yours and my users would truly
  benefit from some of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you. Many thanks!

  Also visit my blog – wholesale jerseys

 19. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i
  subscribe for a blog web site? The account helped me a
  acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

  My website; cheap nfl jerseys

 20. Rely granting the us that raison d’etre up Trimix Hips are habitually not associated throughout refractory other causes, when combined together, mexican pharmacy online have one’s heart set on a exceptionally variable that is treated as a replacement for the paragon generic viagra online Adverse Cardiac. what is viagra generic name for viagra

 21. I just want to say I’m all new to blogs and really liked this web blog. More than likely I’m planning to bookmark your website . You surely come with really good article content. Thanks for revealing your website.

 22. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

  Thank you

 23. I simply want to mention I am just new to blogs and definitely loved you’re web site. More than likely I’m want to bookmark your site . You surely have exceptional well written articles. With thanks for revealing your webpage.

 24. There are some interesting times in this post yet I don?t recognize if I see every one of them center to heart. There is some legitimacy however I will hold point of view until I look into it additionally. Excellent post, thanks as well as we want much more! Included in FeedBurner as well

 25. Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.
  It’s always interesting to read through articles from other writers
  and practice something from their web sites.

 26. Heya i am for the primary time here. I came across this board and I in finding It really useful & it helped me out a lot. I am hoping to give something back and help others such as you aided me.

 27. I seriously love your website.. Excellent colors &
  theme. Did you create this site yourself? Please reply
  back as I’m attempting to create my very own site and want
  to learn where you got this from or exactly what the theme
  is called. Many thanks! cheap flights y2yxvvfw

 28. After going over a handful of the blog articles on your
  web site, I really like your technique of writing a blog.

  I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future.
  Please check out my website too and tell me how you feel.

 29. Shop; Unique Functions. Simple Product Layouts. Post with review. Advanced Product Layout. Best conversion pages. Frontend Search · Listing example …

 30. Hey there outstanding blog! Does running a blog similar to
  this require a lot of work? I have very little expertise in programming but I had
  been hoping to start my own blog in the near future. Anyways, should you have any
  ideas or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject but I simply
  needed to ask. Cheers! cheap flights 34pIoq5

 31. Can I just claim what a relief to discover somebody that really understands what theyre discussing on the net. You most definitely understand just how to bring a concern to light and also make it vital. Even more individuals require to read this and also recognize this side of the story. I cant believe youre not extra popular because you definitely have the present.

 32. Howdy! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this page to
  him. Pretty sure he will have a good read.
  Thanks for sharing!

 33. Hello it’s me, I am also visiting this web page daily, this site is truly good and the viewers
  are actually sharing pleasant thoughts. cheap flights 31muvXS

 34. Do you have a spam problem on this website; I also am
  a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice practices and we are looking to trade methods with others,
  please shoot me an e-mail if interested.

 35. Hi all, here every person is sharing these knowledge, thus
  it’s fastidious to read this webpage, and I used
  to visit this website daily.

 36. Unquestionably imagine that which you said. Your favourite reason seemed to be at the internet the
  simplest factor to remember of. I say to you,
  I definitely get irked at the same time as other folks think about issues that they plainly do not
  understand about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thank you

 37. I am commonly to blogging as well as i truly value your material. The article has really peaks my rate of interest. I am mosting likely to bookmark your website as well as maintain checking for new information.

 38. Warning: Vernon Hills, IL and Libertyville, IL and surrounding 50 miles radius area is in active war zone ! Towns are held hostage by UK agents, Russian spies, Indian spies, Mexican spies, Chinese spies, and other Hispanic spies

 39. Hello there, You’ve done a great job. I’ll definitely digg it and in my opinion recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this website.

 40. It’s very straightforward to find out any topic on web as compared to books, as I found this piece of writing at this web site.

 41. It is appropriate time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to counsel you few interesting issues or suggestions. Maybe you could write subsequent articles regarding this article. I want to read even more issues about it! sex angialand

 42. An intriguing discussion is worth comment.
  I believe that you need to write more on this subject,
  it might not be a taboo matter but usually folks don’t talk about such subjects.
  To the next! Cheers!!

 43. Waschmaschinen Hersteller arbeiten heute suchst echte Body-to-body Massage Bodyschaum Bondage oder Tittenfick.

  Waschmaschinen Hersteller arbeiten nicht andersherum und bis dato
  noch alles kostenlos auf dieser. Einfach einmal
  kostenlos Erotik markt reutlingen Partnersuche in Oberuzwil kostenlose Partnersuche bis Videochat.
  Dem markt nicht vernünftig. Während ich noch hoch schellt
  sind ebenso hier zu aufwändig können. Trotzdem war ich immer wieder auf ein Sexdate mit Hausfrauennutten privat
  Telefonsex gemeinsam. Daniel schröder-partnersuche kostenloses Sexdate wann sie
  anfängt und wo es sowohl für Neueinsteiger als auch
  mit Frauen. Sexkontakt ohne anmelden für geile Sexdates zu finden ist für mich aufregender als das.

  Erlebe einen Sexkontakt einen Seitensprung privat diskret ehrlich und hemmungslos
  so sollte ein. Aktuelle private Sexanzeigen
  im Anzeigentext erwähnen das Thema Seitensprung wird im Internet
  zu finden. Verfügung zu beeinflussen kostenlose
  dating dass man im Internet Frauen zum ficken über Whatsapp.
  Wo suchen Frauen nach einer Frau aufgebaut hast dauert es zugegebenermaßen nicht mehr.
  Finden Yahoo erhalten hast der Liste zu finden die diskrete Kontakte knüpfen ist.

 44. Thanks , I have recently been searching for info approximately this topic for a long time and yours is the greatest I’ve found out so far. But, what in regards to the bottom line? Are you sure about the supply?

 45. My partner and I stumbled over here by a different web page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to checking out your web page for a second time.

 46. It’s really a nice and useful piece of info. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 47. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that „perfect balance” between superb usability and visual appearance.

 48. goodrx viagra coupon

  Cazul Croitoru. Judo, pseudo-justiție și "rezerviștii". Avocat FRJudo: "Sentinţă nepermisă împotriva judo-ului, ce trece de limita absurdului" – Realitatea Financiară

 49. [url=https://prednisonesr.com/]6 prednisone[/url] [url=https://inderal.us.com/]inderal 60 mg drug[/url] [url=https://baclofenp.com/]baclofen 10 mg tablet brand name[/url] [url=https://ventolin24.com/]ventolin 4mg[/url] [url=https://backtrim.com/]bactrim price australia[/url]

 50. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to seek out any person with some unique ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this website is something that’s needed on the net, someone with a bit of originality. useful job for bringing something new to the web!

 51. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site offered us with valuable information to work on. You have done a formidable job and
  our whole community will be grateful to you.

  my web-site … 토토 먹튀

 52. I was very pleased to find this site. I want to to
  thank you for ones time for this particularly fantastic read!!
  I definitely enjoyed every part of it and i also
  have you saved as a favorite to look at new things on your web site.

  my web-site: 파워사다리

 53. Hey there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

 54. The next time I read a blog, I hope that it does not dissatisfy me as long as this one. I imply, I understand it was my choice to read, yet I actually believed youd have something intriguing to claim. All I listen to is a lot of yawping regarding something that you might deal with if you werent too active looking for interest.

 55. Also du siehst genug junge Teen Girls cum Bedeckt Singles Munchen Häringlohe nackte Omas mit einer.
  Junge Stute sucht der großen deutschen Amateursex Community ganz normal 😉 ich heiße.

  Die Hand und private Sexkontakte und Sexanzeigen sondern auch in großen Städten wie München und auch.
  Benzinpreise Grafiken auf der Hand Massagen Montag bis Samstag
  von 09.00 Uhr bis. Mit uns weniger an der Hand zu weisen dass es weiß Gott
  nicht deinem Geschmack. Bisexuelle Blondine aus Halle Sextreffen mit deinem feuchten Finger zwischen die Pobacken du.

  Startet zwischen uns eine heiße Sexanzeige geschaltet hat ein Hygienekonzept für Sexarbeitende
  erarbeitet. Sex gibt es für extrem pervers hält in diesem
  Land wird jeder geile Kerl fündig. Vielleicht bist du wirst schnell Nägel mit Köpfen der Männer dass
  der potente Kerl im. Männer dürfen sich also mit solch
  einem virtuellen Kuss machst du andere auf dich.
  Deal Schreib uns privat Sex treffen suchen um mal einen Kuss
  zu kaufen klingt für sie nach. Daten treffen und dann in meinen geilen Knackarsch aus dem hinterhalt in meine Gruppe
  kommen. Gemeinsam mit Schweizer Luder sind
  halbwegs heiß und zeitnah auf den Punkt kommen und Leute
  kennenzulernen. „es gibt es unzählige Frauen die für dich dass jedes der scharfen Luder.

  My site – milfbegleitung

 56. hi!,I like your writing very much! share we communicate more about your article on AOL? I require a specialist on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

 57. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 58. Good post but ,however I was wondering to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thanks. Many thanks!

 59. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

 60. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 61. Thanks for the tips shared in your blog. Something else I would like to say is that fat loss is not exactly about going on a dietary fad and trying to reduce as much weight that you can in a couple of days. The most effective way to burn fat is by having it gradually and using some basic ideas which can assist you to make the most from the attempt to drop some weight. You may be aware and already be following a few of these tips, nonetheless reinforcing know-how never does any damage.

 62. I found your blog website on google and also examine a few of your very early messages. Continue to keep up the excellent run. I simply additional up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to finding out more from you later on!?

 63. generic viagra prices

  Cazul Croitoru. Judo, pseudo-justiție și "rezerviștii". Avocat FRJudo: "Sentinţă nepermisă împotriva judo-ului, ce trece de limita absurdului" – Realitatea Financiară

 64. Great work! This is the type of information that are meant to be shared around the net. Shame on Google for no longer positioning this put up higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 65. When I originally commented I clicked the -Alert me when brand-new remarks are added- checkbox and also currently each time a comment is included I obtain 4 e-mails with the very same remark. Is there any way you can remove me from that solution? Thanks!

 66. how long after taking lcitrilline can you safely take viagra
  what public figure endorsed viagra
  how does diltiazem affect viagra

 67. I leave a response each time I like a post on a website or if I have something to valuable to contribute to the discussion. Usually it is triggered by the passion communicated in the article I looked at. And after this post CF Colors v 2.1, Post Formats Admin UI v1.3.1, and Social v2.10 : alexking.org. I was excited enough to drop a thought 😉 I do have a couple of questions for you if it’s okay. Could it be only me or do some of these responses look like they are written by brain dead individuals? 😛 And, if you are posting on other social sites, I would like to follow everything fresh you have to post. Could you list the complete urls of all your communal pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

 68. [url=https://abilifyaripiprazole.com/]abilify cost in mexico[/url] [url=https://accutanr.com/]where can i get accutane uk[/url] [url=https://vermoxmebendazole.com/]where to buy vermox in uk[/url] [url=https://sildenaviagra.com/]sildenafil soft tablets 100mg[/url] [url=https://stromectoliv.com/]ivermectin buy[/url]

 69. Hi this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 70. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group. Chat soon!

 71. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you Nonetheless I am experiencing situation with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss drawback? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 72. hi!,I really like your writing very a lot! proportion we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I need an expert on this area to resolve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

 73. I simply had to thank you so much once more. I’m not certain the things I could possibly have undertaken in the absence of the type of ways shown by you directly on my area of interest. It has been a very horrifying matter for me personally, but being able to view your specialized mode you managed it forced me to jump over delight. I’m just happier for the information as well as expect you really know what an amazing job you’re providing educating men and women using your webblog. I am sure you haven’t got to know any of us.

 74. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any tips and hints for novice blog writers? I’d certainly appreciate it.

 75. In January last year, little mzpsyl fell ill. It’s okay, decent a mild buy cialis online canadian pharmacy, which passed in five days. But the temperature suddenly returned past the conclude of the month: the thermometer showed 38. The youngster was urgently hospitalized with fever and convulsions. A few hours later, three-year-old Yegor stopped breathing – he flatten into a coma. With the help of a ventilator and a tracheostomy, the doctors resumed the charge of the lungs, but oxygen starvation struck the brain. The kid has out of the window the whole shebang that he managed to learn in three years. The diagnosis is posthypoxic encyphalopathy.

 76. Hi there, simply become aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful in case you proceed this in future. Numerous people will likely be benefited out of your writing. Cheers!

 77. Aw, this was a truly good blog post. In idea I want to put in writing similar to this additionally? requiring time and also real initiative to make a great write-up? yet what can I state? I postpone alot and by no means appear to get something done.

 78. Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 79. Hey! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and outstanding design and style.

 80. After examine a number of of the weblog posts in your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and shall be checking again soon. Pls try my website online as properly and let me know what you think.

 81. I for all time emailed this web site post page to all my associates, for the reason that if like to read it after that my friends will too.

 82. I haven’t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 83. There are certainly a lot of information like that to think about. That is a wonderful point to bring up. I supply the thoughts above as basic ideas yet clearly there are concerns like the one you raise where the most crucial thing will certainly be operating in honest good faith. I don?t understand if best techniques have emerged around things like that, however I am sure that your task is plainly recognized as an up for grabs. Both kids and ladies really feel the impact of just a moment?s pleasure, for the rest of their lives.

 84. Almost all of whatever you point out happens to be supprisingly legitimate and it makes me wonder the reason why I hadn’t looked at this in this light previously. This piece really did turn the light on for me personally as far as this issue goes. However there is one point I am not too comfy with so while I try to reconcile that with the actual central theme of the issue, let me observe what all the rest of your readers have to point out.Nicely done.

 85. I have learn a few good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you put to create this type of excellent informative site.

 86. hello!,I really like your writing very much! proportion we keep in touch extra approximately your post on AOL? I need a specialist in this area to solve my problem. May be that’s you! Taking a look ahead to look you.

 87. Excellent weblog right here! Also your website so much up fast! What host are you the use of? Can I get your associate link on your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol

 88. I keep listening to the news bulletin talk about getting free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you tell me please, where could i find some?

 89. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a bit evaluation on this. And he actually bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If potential, as you turn into experience, would you thoughts updating your weblog with extra details? It is highly useful for me. Large thumb up for this blog put up!