În zilele de astăzi, oamenii sunt din ce în ce mai interesați de metode de economisire a banilor, mai ales pe termen lung. Iar când vine vorba de economie, corpurile de iluminat sunt un mod bun de a începe.

Atunci când alegem becurile corespunzătoare, putem economisii bani, mai ales dacă optăm pentru corpurile de iluminat LED, în locul celor tradiționale.

Becurile LED sunt emițătoare de lumină și pot fi folosite pentru a înlocui becurile cu incandescență tradiționale.

Acestea se potrivesc  într-o varietate de corpuri de iluminat cum ar fi:  lămpi, corpuri de iluminat montate pe tavan chiar și luminile de ambianță.

Aceste becuri pot produce la fel de multă lumină ca un bec standard, iar pentru funcționare necesită doar o mică parte din electricitate; făcând astfel economii în domeniul financiar.

60 de lei  pe an economisiți pentru fiecare bec led

Pentru a putea face economie cu ajutorul becurilor LED, este recomandat să folosești cele mai noi becuri LED și vei putea economisi până la 60 de lei pe an, pentru fiecare bec.

Cum economisesc bani becurile LED

Există o serie de moduri prin care, cu ajutorul becurilor LED se pot economisi bani. După a fost menționat mai sus, becurile LED necesită mai puțină energie electrică decât becurile tradiționale cu incandescență.

Aceast lucru înseamnă că pe durata de viață a becului, se va putea observa o scădere a costurilor de pe factura de curent.

Pe de altă parte, deși becurile cu LED-uri costă mai mult, acestea au o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă că costurile se vor amortiza în timp.

 

 

Articolul precedentAdrian Vasilescu (BNR): Inflația este tot o pandemie, va afecta întreaga lume
Articolul următorGermania, la un pas de RECESIUNE, totul depinde de cât de grea va fi iarna