Care este cel mai prost moment pentru a cumpăra un iPhone nou

Nu cumpărați un iPhone nou acum. Probabil că veți regreta în câteva săptămâni. Motivul: Apple este de așteptat să anunțe trei noi iPhone-uri în septembrie: o versiune imbunatatita a iPhone-ului X, o versiune mai mare a iPhone-ului X cu un ecran de 6,5 inch si un iPhone mai accesibil cu un ecran LCD de 6,1 inch.

Noile iPhone-uri noi și mai puternice ar trebui să includă Face ID, care vă va permite să vă deblocați iPhone-ul doar privindu-l în loc de a apela la o amprentă digitală. De asemenea, rapoartele din acest an au sugerat că Apple va mări dimensiunea bateriilor în noile sale dispozitive iPhone, astfel încât capacitatea de utilizare a acestora ar putea fi mult mai mare decât cea a modelelor actuale. Noi modem-uri pentru viteze mai rapide de date pe rețelele LTE de 4G sunt, de asemenea, așteptate să-și să facă apariția, conform CNBC.

În timp ce noul sistem de operare al Apple pentru iPhone, iOS 12, va fi disponibil pentru telefoanele mai vechi până la nivel de iPhone 5s, iOS 12 va funcționa cel mai bine pe noile modele. Uneori – cum a fost cazul cu iPhone X și Apple Animoji – există noi caracteristici care sunt exclusive pentru cele mai noi iPhone-uri.

Dacă nu doriți neapărat cel mai recent și cel mai bun model iPhone, va merita, pesemne să așteptați: Apple de obicei continuă să-și vândă dispozitivele mai vechi la prețuri reduse.

Cu alte cuvinte, dacă doriți un iPhone 8, iPhone 8 Plus acum, este posibil să vă convină să așteptați câteva săptămâni până ce vor apărea noile modele. Veți salva, poate, o sumă importantă. Există doar un singur avertisment: unele rapoarte au sugerat că Apple va retrage versiunea curentă a iPhone X și o va înlocui cu modelele mai noi. Chiar și în continuare, în câteva săptămâni veți putea găsi oferte excelente pe versiunile ușor de utilizat ale iPhone X.

Articolul precedentDeloitte: Oamenii de afaceri propun impozitarea veniturilor din criptomonede
Articolul următorOrganizațiile care au adoptat transformarea digitală sunt cu 26% mai profitabile

Comments are closed.