Cei aproximativ 2,5 milioane de pensionari care primesc banii pe card mai au de așteptat câteva zile până la achitarea sumelor. Vestea bună este că o parte dintre ei vor primi bani și pe voucherele de alimente. Este vorba, pe lângă pensionarii sistemului public de pensii.

Conform Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), achitarea pensiilor pe carduri se face în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni.

În această situație de află circa 2,5 milioane de beneficiari.

Vestea bună pentru pensionari este că în luna iunie vor avea la dispoziţie mai mulţi bani pentru alimente, deoarece o parte dintre ei vor primi bani și pe voucherele de alimente. Aproximativ 2,6 milioane de români, beneficiari ai cardurilor sociale pentru alimente, vor primi o nouă tranșă de 250 de lei.

Este vorba, pe lângă pensionarii sistemului public de pensii., de persoane cu grad de handicap care au venituri lunare mai mici sau egale cu 2.000 de lei.

Recalcularea PENSIILOR. 99% din dosare sunt procesate! Anunțul lui Daniel Baciu

Articolul precedentTU DECIZI! Lupta electorală se vede la Realitatea PLUS! Află primul REZULTATUL VOTULUI. Sociologi și analiști de top, dezbateri de foc în ziua alegerilor
Articolul următorDin lipsă de încredere pe piețele externe, Guvernul le ia românilor banii. A treia ediție Fidelis din 2024