Ministrul Investiţiillor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a anunţat că 400 milioane de euro vor fi disponibile pentru întreprinderile mici şi mijlocii, pe o nouă linie de finanţare, fiindcă o nouă etapă Start Up Nation se va desfăşura începând cu al doilea trimestru al acestui an, după ce a fost ajuns la un acord cu cei de la Comisia Europeană.

„400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanţare. O nouă etapă Start Up Nation(2024) începând cu al doilea trimestru al acestui an!!! În urma negocierilor purtate cu Comisia Europeană am obtinut acordul finanţării din bani europeni a programului Start Up Nation-editia 2024, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului”, a scris Adrian Câciu, sâmbătă pe Facebook.
El a adăugat că au fost atinse astfel doua obiective: „Finanţarea Start Up Nation din bani europeni, obiectiv ratat de toate guvernarile anterioare, şi. descentralizarea fondurilor alocate IMM-urilor catre ministerul de resort, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului care trebuie sa fie/să devină numărul unu în elaborarea de politici publice şi finanţări pentru economie”.

„A fost un efort pe care l-am derulat de la începutul acestui an cu colegul meu de Guvern, Ştefan Radu Oprea care sunt convins ca va duce acest program la bun sfârşit asa cum a făcut-o şi în trecut”, a completat Câciu.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentAlimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele românești. Avertisment ANSVSA
Articolul următor2025, anul apocalipsei fiscale. Ce taxe vor exploda după alegeri, când statul va rămâne fără bani în visterie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau