Într-un LIVE pe pagina personală de Facebook, primarul Brașovului, Allen Coliban, a susținut că nu va mai aloca același buget de 20 de milioane de lei anul acesta pentru Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov.

În legătură cu Corona Brașov, am început să am întâlniri cu persoane implicate în club, cu oamenii din fosta conducere și urmează să mă întâlnesc cu președinții de secții sportive în perioada următoare. Intenția este ca acest club să aibă finanțare și să se concentreze pe partea de copii și juniori. Avem nevoie de CSM, care să atragă tineri către sport și să-i încurajeze să practice sporturi, să le ofere toate condițiile în acest sens.

Din punct de vedere al performanței, vom păstra acele secții și acele sporturi care au tradiție în Brașov și care au o piramidă construită așa cum trebuie. Cu selecție la nivel de copii, secții la nivel de juniori și după aceea aceștia să aibă șansă să performeze și la seniori. Ce vă pot spune sigur e că bugetul de anul trecut, de peste 20 de milioane de lei, nu are cum să se regăsească și în acest an. Vom avea inclusiv o dezbatere publică pe această temă„, a precizat primarul Brașovului, Allen Coliban.


Sursa: Realitatea de Brasov
Articolul precedentScumpiri ale alimentelor la început de an. Ce mai pot mânca românii
Articolul următorVeniturile totale medii lunare ale unei familii în România au fost de 5.302 lei, în trimestrul III

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau