Antreprenorii au ajuns să fie singurul partid de Opoziţie din România, după 30 de ani de democraţie în care toate partidele s-au perindat la guvernarea României fără să ridice nivelul de trai al cetăţenilor astfel încât românii să nu-şi mai părăsească ţara, a declarat luni seară preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), Cristina Chiriac.

Preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin a susţinut că a face antreprenoriat în România este o politică de rezistenţă, inclusiv din cauza faptului că uneori statul face concurenţă mediului privat.

„A fi antreprenor în România din punctul meu de vedere înseamnă a duce o politică de rezistenţă, pentru că niciodată nu şti ce te aşteaptă în ziua de mâine, ce-şi aduce ziua de mâine, pentru că niciodată nu şti cine poate fi concurentul tău, statul sau altă companie, pentru că ne zbatem să devenim competitori la nivel global şi nu cerem foarte multe de la statul român, şi pentru că trebuie să fim din ce în ce mai mulţi – e singura soluţie pentru ca România să devină o ţară puternică la nivel european şi la nivel internaţional. Cu siguranţă că cei mai buni antreprenori ai României sunteţi dumneavoastră, domnilor antreprenori, doamnelor antreprenoare, care reuşiţi să faceţi efort în ciuda balanţei comerciale negative de atâţia ani de zile. (…) Un alt lucru pe care vreau să îl salut şi pe care vreau să îl fac public: antreprenorii din România ştiu să facă voluntariat, şi le mulţumesc. Într-adevăr în România există deficit al forţei de muncă. Poate nu vrem să îl conştientizăm, sau poate că în opinia anumitor antreprenori aceste probleme nu sunt atât de grave, dar ele există”, a adăugat Cristina Chiriac.

Articolul precedentSchimbare în Consiliul de Administrație al Cuprumin Abrud
Articolul următorEconomia Germaniei scârțâie