Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel”, le-a transmis un mesaj tranșant celor de la CNA, dar și politicenilor, după ce Consiliul Audiovizualului a sancționat Realitatea Plus cu suspendarea emisiei timp de 10 minute.

„Caravana antimafia a ajuns la Gorj. Nu și-ar fi dorit cei de la Gorj să mai facem vreo emisiune. Și-ar fi dorit să ne închidă gura, TOTAL. Astăzi, la CNA, comanda politică a funcționat la fix. S-a transmis că este ultima sancțiune înainte de a încerca să ne închidă de tot. Dar vă dau o veste bună și lor o veste proastă: NOI nu ne vom opri.

Au zis așa: „N-a înțeles nimic în urma faptului că i-am dat amenzi de 300.000 de lei”. Dar ce, suntem la Partidul Comunist, trebuie să stăm în genunchi în fața lui Grindeanu și Burduja, căci în urma plângerilor lor, CNA a decis în unanimitate să întrerupă emisia Realitatea Plus timp de 10 minute.

Este doar începutul, mi s-a atras atenția. Vă atrag atenția, dragi politicieni, că și pentru noi este tot începutul. Mă așteptam ca după emisiunea de aseară să fie o avalanșă de reacții împotriva mea, pentru că am fost singura care a avut curajul să vă arate cu adevărat ce s-a întâmplat miercuri la Parlament, nu ceea ce au vrut ei să vă spun. Sigur, azi l-am auzit pe un domnul purtător de cuvânt de la PNL spunând că trebuie scos un partid, AUR, în afara legii.

De ce, pentru că oamenii aceia care au ieșit în stadă au îndrăznit să vă spună că TRĂDAȚI ROMÂNIA ? Nu mă voi opri, nu mă veți opri, colegii mei sunt alături de mine. Și Realitatea Plus nu se va opri, oamenii au înțeles care este realitatea, s-a văzut și din audiența de aseară, oamenii au înțeles manipularea, că în loc să vorbim despre lucrurile pe care le faceți, despre trădarea continuă pe care o aplicați României de ani buni, propuneți să vorbim despre ce a făcut Simion, ce a făcut Șoșoacă.

Vă anunț, domnilor de la CNA si domnilor politicieni, că de ce vă este frică nu veți scăpa: am să le dau spațiu în emisiunea lui Simion și lui Șoșoacă și tuturor celor care o să vă spună adevărul până o să vă iasă pe nas. Nu mă speriați, nu mă intimidați, o să ne căutăm dreptatea în instanță și am încredere că judecătorii din această țară vor face dreptate. I-am apărat și pe cei de la RTV, pentru că și lor li se pregătește ceva, nu numai nouă. De ce? Pentru că suntem împotriva curentului, suntem cu oamenii. Și în Piața Victoriei dacă ar fi să ies și să fac emisiune, o voi face,” a afirmat Anca Alexandrescu.

Articolul precedentAnca Alexandrescu: „CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea PLUS pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Grindeanu și Burduja” – Mobilizare uriașă pentru LIBERTATEA PRESEI
Articolul următorVești foarte bune pentru români – Inflația a scăzut puternic în ultima lună – Cifrele publicate de INS